Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Slash klasa, widziałem w Katowicach - polecam, może do Krakowa też się wybiorę :)

A poza tym do dziś nie umiem się otrząsnąć po czwartkowym Linkin Park we Wrocławiu, był ktoś też :D?

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaś słucham głównie techna (sam też niegdyś tworzyłem troszkę) począwszy od klubowych rytmów skończywszy na psychodelic i HardStyle.

Ale nie unikam imprez z muzą różnorakiego gatunku, nawet zdarza mi się czasami posłuchać D.P z podkładem techno:)

Edytowane przez comandos21
Odnośnik do odpowiedzi

• 5 months later...
Children of Bodom, Arch Enemy, Hunter, Slipknot, Made of Hate, Łydka Grubasa, Percival Schuttenbach, Luxtorpeda, Nightwish

Ostatnio to zacząłem słuchać Kultu ;)

no to ładny miks :] od metalcore do rodzimowierczego folk-metalu :]

ja słucham m.in.:

ale również:

...

Odnośnik do odpowiedzi

Wnosząc po nicku przypuszczałem raczej coś w klimacie Black Uhuru lub Misty in Roots. (: Wardruna to chyba mój ulubiony norweski zespół, a jest tam cała masa ciekawej muzyki.

Nie rozumiem... przecież SATIVA oznacza po prostu SIEWNY, czyżby ci panowie z MISTY OF ROOTS byli rolnikami ? :rotfl:

A co do muzyki norweskiej i w ogóle skandynawskiej (szczególnie Islandia) to nie ma drugiego takiego rejonu świata gdzie tworzy się tak wiele genialnej muzyki :)

Wiesz, nie można się ograniczać do jednego nurtu, tylko czerpać z wielu to co najlepsze :)

zgadzam się w 100%

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Ostatnio chodzi mi po głowie taki oto utwór:

A ogólnie na mojej playliście są takie zespoły: 1000mods (b. polecam, aczkolwiek 1. album to specyficzna muzyka), Acid Drinkers, Mastodon, Megadeth, Nuked Cross, Rammstein, Slipknot, Sodom, Turbo.

Odnośnik do odpowiedzi