Matek# Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Ja tak samo, jak ty. Słucham wszytkiego, co melodyjne i nie rani moich uszy Nie przepadam tylko za nudną klasyką, country, disco polo, biesiady i wrzeszczany metal, reszta może być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 wrzeszczany metal :shock: Co masz na myśli? Są różne gatunki metalu tak dal twojej wiadomości :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 Pisząc "wrzeszczący metal" nie mam na myśli kierunku w muzyce, którym jest metal, tylko piosenki jakiś "ludzi", co się drą tak, że bolą mnie uszy, nic nie rozumiem z słów i muzyki to, to za bardzo nie przypomina. Jest kilka metalowych kawałków, które lubie, choć z ostrzejszej muzy to wole rock. EDIT Wiem o tym, właśnie miałem na myśli taki jakiś rodzaj ale źle to napisałem. Do metalu nic nie mam po za tym w/w rodzjem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 No metal jest spoko..... ale jeśli piosenka to wyłącznie niezrozumiałe wydzieranie się, to zupełnie odpada. Lubi ktoś Apocalyptice? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Czerwca 2006 Share Napisano 14 Czerwca 2006 Ja osobiście nie Wolę "wrzeszczące" zespoły :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 takie jak behem #$%&@#!!! ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 15 Czerwca 2006 Share Napisano 15 Czerwca 2006 Posłuchaj sobie gatunków pagan metal (np.: Mayhem) i gothic metal (np.: Elis) Zobaczysz róźnicę bardzo szybko. :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Napisano 17 Czerwca 2006 Share Napisano 17 Czerwca 2006 ja słucham głównie szeroko rozumianego metalu (szczególnie Metallica, Nightwish, Tristania, Vader) a z racji pracy jestem narazony na techno itp gdyż pracuje w dużym klbuie w Bielsku-Białej nie pogardzam tą muzyką tez czasami lubie sobie ją zapodać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viking Napisano 17 Czerwca 2006 Share Napisano 17 Czerwca 2006 Lubi ktoś Apocalyptice? uważam że jest great aczkolwiek tlyko czasmia i tlyko w specyficznym klimacie :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 moja ulubiona muzyka to : rap a wykonawcy: wu tang clan, method men, DMX, Xzibit, Snoop Dogg, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 23 Czerwca 2006 Share Napisano 23 Czerwca 2006 Ja tak samo, jak ty. Słucham wszytkiego, co melodyjne i nie rani moich uszy Nie przepadam tylko za nudną klasyką, country, disco polo, biesiady i wrzeszczany metal, reszta może być. Ja tak samo jak kolega a ostatnio spodobala mi sie piosenka duality ;] aaa Macwolx, podaj jakies fajne tytuly tego gothic metalu i tego drugiego ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Ja ostatnio się przerzuciłem na lekki metal, a konkretnie na Evanescence. EDIT : poprawiłem błąd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Ja tak samo, jak ty. Słucham wszytkiego, co melodyjne i nie rani moich uszy Nie przepadam tylko za nudną klasyką, country, disco polo, biesiady i wrzeszczany metal, reszta może być. Ja tak samo jak kolega a ostatnio spodobala mi sie piosenka duality ;] aaa Macwolx, podaj jakies fajne tytuly tego gothic metalu i tego drugiego ;] Proszę bardzo: Pagan Metal - Skyforger, Menhir, Mayhem Są to zespoły antychrześcijańskie, śpiewają o dawnych bogach. Podobny do black metalu. Gothic Metal - Elis, Lacrimosa, Via Mistica (Polski!) Zazwyczaj jest ciężką muzyką z babką, co pięknie śpiewa. Podobny do heavy metalu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Ty szuwar widzę, że się zrobiłeś takim jakby nauczycielem od polskiego, co to tylko szuka błędów. Jest tu jakiś ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Nie mów do mnie na ty i nie tym tonem, bo masz za mało lat, aby tak sie odnosić, masz konkretny podpis, więc do czegoś on zobowiązuje, poprawna polszczyzna to to na pewno nie była. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi