Adi_rosiczka Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 Bardzo przepraszam, ale nie nie przyglądałem się Twojemu profilowi. Trochę mi głupio. :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 ok, nie ma sprawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 24 Czerwca 2006 Share Napisano 24 Czerwca 2006 BUAHAHAHAHA!!! :: :: :: :: :: to tylko moje emocje (wygaśnie jutro) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nehemiah Napisano 25 Czerwca 2006 Share Napisano 25 Czerwca 2006 Witam, Ulubione gatunki to hc, punk, street punk, w mniejszym stopniu ska i reggae, choć dwa ostatnie raczej tylko jeśli się jakiś koncert nawinie Zespołów masa się wymienie tylko niektóre. Na pierwszym miejscu napewno Terror, a później ... Agnostic Front, Babilon, Dwóch grubych Jeden zły, The analogs, Apatia, Regres, Blade loki, Dezerter, Minor Threat, NOFX, Rancid, Sex pistols, The Casualties, The exploited, System of a down (czasem), Bullet for my valentine itd. Pozdrawiam ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram323 Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Disko polo to jest ulubiona muza mojej muchołowki i moja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba001 Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Clubbing :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nelchael Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Jacek Kaczmarski i Lao Che. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 misio wisniewski bez dwoch zdan kocham go nawet i nie moge pogodzic sie z tym ze go nigdy nie spotkam <> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość killer88 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 misio wisniewski bez dwoch zdan kocham go nawet i nie moge pogodzic sie z tym ze go nigdy nie spotkam <> moze go kiedys spotkasz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 tylko zartowalam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 heh,,, a ja lubię Pink Floyd najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 17 Sierpnia 2006 Share Napisano 17 Sierpnia 2006 Avril Lavigne, Marilyn Manson, Green Day, Good Charlotte, My Chemical Romance, Nirvana, Sex Pistols, The Rasmus, Linkin Park, System Of A Down, Simple Plan, KoRn (kilka piosenek) Metallica (kilka piosenke) Evanescence ( -||- ) i chyba tyle jeśli dobrze pamietam To moja ukochana muzyka.... Szanuje innych i inne gatunku muzyki ale rap, hip hop i te inne takie to mi przez uszy niechcą sie przecisnąć, niekórzy są spoko np eminem, ale np 50 cent jak widze jego teledysk to mi oczy się wklęsają, ale szanuje fanów hip hop'u Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 18 Sierpnia 2006 Share Napisano 18 Sierpnia 2006 Disco Polo RULEZZ A poza tym pop rock, i r&r A zespoły to i wykonawcy to : Enya, Łzy, SUMPTUASTIC :* , Mojave 3, Elvis Presle, The Beatles, troche Arash, Akcent, Vivat, Bajm, 2+1, Boys, Virgin, Top One, Smerfne Hity , i wiele wiele innych... A ostatnio podoba mi sie piosenka "Tyż meni pidmanula" albo jak kto woli "Pidmanula, pidvela" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 reggae od 4 lat. 90% dub reggae 5% roots reggae 5% goa trance / acid trance generalnie psycho-rytmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 reage , raga , zespoły ( tylko kilka) - Mor Wa , WWO , Hemp Gru , Paktofonika , K44 + abra dab , soundkali , fu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi