Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Witam, Ulubione gatunki to hc, punk, street punk, w mniejszym stopniu ska i reggae, choć dwa ostatnie raczej tylko jeśli się jakiś koncert nawinie :) Zespołów masa się wymienie tylko niektóre. Na pierwszym miejscu napewno Terror, a później ... Agnostic Front, Babilon, Dwóch grubych Jeden zły, The analogs, Apatia, Regres, Blade loki, Dezerter, Minor Threat, NOFX, Rancid, Sex pistols, The Casualties, The exploited, System of a down (czasem), Bullet for my valentine itd. Pozdrawiam ^^

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość killer88
misio wisniewski bez dwoch zdan kocham go nawet i nie moge pogodzic sie z tym ze go nigdy nie spotkam <lol>

moze go kiedys spotkasz :P

Odnośnik do odpowiedzi

Avril Lavigne, Marilyn Manson, Green Day, Good Charlotte, My Chemical Romance, Nirvana, Sex Pistols, The Rasmus, Linkin Park, System Of A Down, Simple Plan, KoRn (kilka piosenek) Metallica (kilka piosenke) Evanescence ( -||- ) i chyba tyle jeśli dobrze pamietam :D

To moja ukochana muzyka.... Szanuje innych i inne gatunku muzyki ale rap, hip hop i te inne takie to mi przez uszy niechcą sie przecisnąć, niekórzy są spoko np eminem, ale np 50 cent :O jak widze jego teledysk to mi oczy się wklęsają, ale szanuje fanów hip hop'u :D

Odnośnik do odpowiedzi

Disco Polo RULEZZ :P A poza tym pop rock, i r&r

A zespoły to i wykonawcy to : Enya, Łzy, SUMPTUASTIC :* , Mojave 3, Elvis Presle, The Beatles, troche Arash, Akcent, Vivat, Bajm, 2+1, Boys, Virgin, Top One, Smerfne Hity :D, i wiele wiele innych...

A ostatnio podoba mi sie piosenka

"Tyż meni pidmanula" albo jak kto woli "Pidmanula, pidvela"

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 months later...