Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

trochę tego dużo. ostatnio clawfinger, metallica oczywiście, tool, apc, tiamat(zwłaszcza ten stary, do deeper kind of slumber), alice in chains, anouk, AFI, panic!at the disco, trochę comy, trochę ocean, trochę tosteer, nigel kennedy, a z "ciekawostek" to niccolo paganini i antonio vivaldi w wykonaniach różnych...

Odnośnik do odpowiedzi

ja ostatnio zmieniam muze na taką spokojniejszą :) tj. Therion, KAT, Sodom, Kampfar, Hatebreed, Bathory, Celtic Frost, Pro Pain i Carpathian Forest... metal w 95% czasem Static-X i Testament

Odnośnik do odpowiedzi

ja preferuje taki lżejszy metal...a z mocniejszych to soad rlz :D a poza tym trochę techno(do potańczenia...), a z zespołów to właśnie soad, green day(niektóre) i inne różne:Ptrochę tego jest :)... a co myślicie o behemocie?:>

Odnośnik do odpowiedzi

kubczak, behemoth to kapela która robi Polsce i polakom dobrą reklamę na zachodzie, ale jakoś mnie nie przekonuje, a kawałki typu "lasy pomorza" (dla niewtajemniczonych-owe "cudo" pochodzi z płyty "grom"-jednej z pierwszych o ile nie pierwszej LP Behemotha) po prostu mnie śmieszą. I to nie tak po prostu śmieszą-dostaję od tego wariackiej głupawki :lol2: :lol2: :lol2:

Odnośnik do odpowiedzi

ej, drosdera, the bill był spoko <_< a co do reszty się zgadzam. jeszcze dodaj do tego naukę o gównie i np. dee facto :D a z tych z "drugiego kierunku" to honor mnie po prostu rozbraja :D

Odnośnik do odpowiedzi

nie znam dokładnej pisowni "behemot", ale słyszałem jedną z ich piosenek i nie wiem may czy mówimy o tym samym...zespół behemot, który ja znam ma wokal, który "śpiewa żygając"...dosłownie...to taki ciężki,ale to fest ciężki metal :P nie umiem zacytować kawałka tej piosenki :P:P:Pbo sie nie da...

Odnośnik do odpowiedzi

tak, kubczak, mówimy o tej samej kapeli :D nie da się ukryć, że Nergal (bowiem takie mhroczne pseudo przybrał ów wokalista) śpiewając wydaje z siebie niewiarygodne dźwięki :D

Odnośnik do odpowiedzi

mac, wiesz, od jakiegoś czasu interesuję się cięższą muzyką i wiem czym charakteryzuje się growling :D tylko właściwie czy nergal growluje?? dla mnie to agonalny charkot raczej :lol2: żart. szacunek dla behemotha za to że są rozpoznawalni poza granicami kaczystanu i że Polska zaczyna się kojarzyć z czymś innym niż pijaństwem i białymi niedźwiedziami, ale ich sceniczne kreacje mnie po prostu śmieszą...takie kiss*100 tylko bez jęzora gene'a simmonsa :D

Odnośnik do odpowiedzi