kubczak Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 no no...jak jakiś NiePolak usłyszy odgłos zwracania pomyśli sobie o Behemoth'cie:Pa tym samym o Polsce...wypas nice thx za info odnośnie pisowni: P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 kubczak, nie zapominaj że takie kapele jak behemoth trafiają do pewnej wyselekcjonowanej części ludzi. zazwyczaj takich ludzi, ktorzy na codzień słuchają podobnych kapel. w sumie cieszy mnie że to np. behemoth czy vader robią kariery za granicą a nie taki np. wiśniewski czy jego śpiewająca niczym słowik eksmałżonka... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Kubczak jak lubisz SOAD to posłuchaj godsmacka Disturbed tez ale już mniej Godsmack wymiata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Kiler_89: disturbed znam a dzięki sprawdzę ten godsmack may: a behemoth to jest polski zespół? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 kubczak, jak najbardziej, jakbyś dokładnie czytał co piszę znalazłbyś tytuł ich kawałka "lasy pomorza" . Pochodzą z Gdańska. Godsmack moim skromnym zdaniem kiedyś był niezły (płyta "godsmack" powala), teraz trochę chłopakom przeszła chyba chęć na granie. Disturbed świetnie supportowali mansona w 2001 roku-dali lepszy koncert niż headliner... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 looj a manson to juz moim skromnym zdaniem dno . . jesli chodzi o lans-image ktory sobie tworzy. . . to nie jest dla mnie lans- to jest zalosne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Ja slucham H-H Polska muza to - Peja, Owal, 52Debiec, Mezo, Paktofonika, a z obcych to oczywiscie Eminem, 50Cent i Snoop Dog. Owal, 52Debiec, Mezo to hip hopolo , ponizej lepiej widac co mozna nazwac polskim hip hopem. Tylko HipHop :twisted: : Molesta, ZiP skład, WWO, Hemp Gru, Włodi, PFK, Fundacja :cool: Ja osobiscie slucham duzo elektronicznej muzyki typu Orb, Orbital, wykonawcow z niezyjacej juz wytworni Blue Room, Chicane, Banco de Gaia, Thievery Corporation itp spokojne rzeczy, przy ktorych dobrze sie pracuje, a na rozweselenie rozne, glownie niekomercyjne dzwieki progressive house. W gorszych chwilach polamane brake bity i zakrecone dzwieki ,np ze starszych plyt Aphex Twin. Troche drum'n'bassu tez wchodzi w gre z racji, iz moimi znajomymi sa rowniez dje grajacy te muzyke i zawsze wyciagna cos z winyli co wpada w ucho. Generalnie jestem otwarty na wszystkie rodzaje muzyki, bo z kazdej dziedziny znajdzie sie kilka tzw perelek. Troche ciezko mi wchodza tylko te ciezkie odmiany metalu, ale kazdy ma inny gust - i bardzo dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 looj a manson to juz moim skromnym zdaniem dno . . jesli chodzi o lans-image ktory sobie tworzy. . . to nie jest dla mnie lans- to jest zalosne. manson jest smieszny fakt ze jego image jest cokolwiek przerysowany, ale skoro zarabia na tym niemale pieniadze... jego malpy, jego cyrk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yasca Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Ja słucham chórów, arii, oper itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 a ja słucham jazz dixieland, swing, cool jazz etc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 A ja hh polski i amerykański i techno i muzyka klubowa ale nie mam ulubionych wykonawców a z techna to najbardziej muza z Energy 2000 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Ja słucham chórów, arii, oper itp. respect for u B) Za pewne mało kto zna Kampfar (płyta Kvass) a bardzo fajny ostry metal i dużo grania na gitarkach A co powiecie na tą okładki płyt Cannibal Corpse? (jak ktoś chce, to na gg podam pokaże, gdyby nie widzieli ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 3 Stycznia 2007 Share Napisano 3 Stycznia 2007 Witam. Ja słucham głównie techno , rapu i troche innych muzyczek a moje ulubione zespoły i wykonawcy to : ...::: Energy 2000 :::... C-bool Gorillaz CFS LavKastor WWO Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 a co Wy na to? http://www.itnow.band.pl/indx.htm P.S. moje ziomki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 duży zakres od (kiedys) czarny gospel, przez smooth jazz po ostrzejsza muzę Joe Satriani, Petra, Steaven Curtis Chapman, Mate .o,DC Talk, Sonic Flood, 4 Him, Dawkins&Dawkins, Hania... z muzykowania gram na: perkusja i pochodne B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi