Honey Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Ja słucham tego,co akurat mnie najdzie. Miałam czas że słuchałam tylko metalu i punk,miałam okres muzyki operowej (głównie andrea Bocceli) a generalnie to słucham tego,co mi sie na ucho rzuci. Techno, lata '80 i '90 (moje najlepsze) itp. Nie cierpie zespołów dla dzieci takich jak tokio hotel itp. Na imprezach najlepiej bawie sie przy biesiadkach i disco polo (jak większość,tylko nikt sie do tego publicznie nie przyznaje ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotre'k Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 ja tez nie lubi tokio hotel ani blog 27 ale lubie najbardziej pop i spiewy choralna [sam spiewalem] pozdrowienia zreszta to zalezy jak sie mi spodoba to slucham Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Ja też słucham tego co mi "wpadnie" do ucha. Ostatnio najwięcej słucham Linkin Park, podobają mi się też niektóre kawałki Coldplay, no i słucham jeszcze polskiego hiphopu z lat 90- no i z początków roku 2000. Teraz w Polsce rządzi nie hiphop ale hiphopolo :glare: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Co do hip hopu sie zgodze. Kiedyś,stary hiphop czasem słuchałam,teraz to już jest sam chłam do d*** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Ja słucham Prodigy, Linkin Park, Dope, czasem Evanescence i trochę innych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 No właśnie zapomniał bym o Prodigy!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 to co misie lubia najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 A ja oczywscie RAMMSTEINA. HAHAAA Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 to co misie lubia najbardziej Dobre, dobre Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 najlepszy moim zdaniem psy dub reggae sound system w europie: dub reggae rises up more powerful than ever ! http://www.youtube.com/watch?v=ZLtXUHkZZu0...ted&search= Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 hehehe ale mi sie przypomnialy czasy jak ten zion train zapodales jak chodzilem do stodoly w wawie byly takie imprezy reggae z taka muzą ale to bylo z 10 lat temu chyba albo jakie bębniarskie granie z orkiestra na zdrowie jeju... pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 5 Stycznia 2007 Share Napisano 5 Stycznia 2007 no orkiestra na zdrowie to weterani orkiestra na zdrowie-> jest los arhie cos z twoich czasow: ciekawe czy mandaryna by tak na zywo zaspiewala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 A słucha tutaj ktoś ostrzejszej muzyki? Np. Draugr Mało kto wie, ale oni grają bardzo ładny metal Dodatkowo, ich utwór został wykorzystany w grze: The Elder Scrolls III: Bloodmoon (klasyk) Tutaj fotki: Tutaj jest jeden z ich utwórków z najnowszej płyty (legal!): http://www.christhuntproductions.com/chp/d...p3/draug_02.mp3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 o w morde... niezly hardkor, po co mu taka opaska z jakimis szpikulcami, gwozdzmi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 No to ja też sie dorzuce. Słucham: RAMMSTEIN KORN ROACH SLIPKNOT NIRVANA ITD ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi