Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słucham tego,co akurat mnie najdzie. Miałam czas że słuchałam tylko metalu i punk,miałam okres muzyki operowej (głównie andrea Bocceli) a generalnie to słucham tego,co mi sie na ucho rzuci. Techno, lata '80 i '90 (moje najlepsze) itp. Nie cierpie zespołów dla dzieci takich jak tokio hotel itp. Na imprezach najlepiej bawie sie przy biesiadkach i disco polo (jak większość,tylko nikt sie do tego publicznie nie przyznaje :P )

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Ja też słucham tego co mi "wpadnie" do ucha. Ostatnio najwięcej słucham Linkin Park, podobają mi się też niektóre kawałki Coldplay, no i słucham jeszcze polskiego hiphopu z lat 90- no i z początków roku 2000. Teraz w Polsce rządzi nie hiphop ale hiphopolo :glare:

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe ale mi sie przypomnialy czasy jak ten zion train zapodales jak chodzilem do stodoly w wawie byly takie imprezy reggae z taka muzą ale to bylo z 10 lat temu chyba :D albo jakie bębniarskie granie z orkiestra na zdrowie jeju... pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

A słucha tutaj ktoś ostrzejszej muzyki? Np. Draugr :) Mało kto wie, ale oni grają bardzo ładny metal :) Dodatkowo, ich utwór został wykorzystany w grze: The Elder Scrolls III: Bloodmoon (klasyk)

Tutaj fotki:

sviz.jpg

fran.jpg

Tutaj jest jeden z ich utwórków z najnowszej płyty (legal!):

http://www.christhuntproductions.com/chp/d...p3/draug_02.mp3

Odnośnik do odpowiedzi