Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Heimdall... ja osobiście nie nie słucham tego typu muzyki - od czasu do czasu owszem ale nie non stop.

Zresztą jakoś totalnie mi nie odpowiada ten image... te wszystkie pieszczochy skóry, makijaż itp.

Jak dla mnie dobry francuski/angielski rap ewentualnie K44

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...

Witam

Tak sobie siedzę i myśle... (4 w nocy prawie :lol: ) Nie moge spać przez usera: Jan_Nepenti, on wie dlaczego :P Postanowiłem podsunąć Wam trzy kapelki, grające fajną muzykę :) Zaczynamy od najwolnijeszych!

1. Cruachan - Takie wolne, melodyczne brzmienie :) Fajnie wyglądają facjeci w kiltach, z kobzą czasem, fletem... Polecam dla spokojnych.

post-592-1172025572_thumb.jpg

2. Tiamat - Typowo satanistyczna kapela (ale sie nie zrażajcie) grają jak na ten typ muzyki dość wolno i ładnie słychać śpiew (nie growling) wokalisty. Zwrócice uwage na wisiorki na szyjach członków kapeli.

post-592-1172025650_thumb.jpg

3. Carpathian Forest - najbardziej (dla mnie) odjechana kapela w tym gronie. Wszystko... satanistyczne, malowanie sie jak Goci... Zobaczcie stroje i odwrócony krzyż (wiadomo o co chodzi?) Pożądny growling!

post-592-1172025797_thumb.jpgpost-592-1172025808_thumb.jpg

Pozrawiam, mam nadzieję, że ktoś choć przesłucha jedenutwór jednej kapeli :)

Odnośnik do odpowiedzi

powialo patologia. chodzi mi oczywiscie o wykonawcow bo takie ostentacyjne noszenie krzyza do gory nogami etc. moze byc w jakims stopniu odbierane jako profanacja przez chrzescijan.

dla sprostowania nie jestem chrzescijaninem ale tak uwazam.

Odnośnik do odpowiedzi

Coś ode mnie:

Prodigy

Dope

Nightwish

Killing Joke

Z rapu Xzibit.

i kilku innych.

Co do tamtych wcześniejszych fotek to przeginka jest, jestem chrześcijaninem (nie udawanym, tylko z prawdziwego zdarzenia) i uważam, że takie zespoły typowo Anty-Chrystyczne to tylko i wyłącznie sprawa "marketingowa", wredna i bezczelna w dodatku.

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

<--O.S.T.R :*:*:*:*

TeDe

BorIxOn

PolSki hH

EdiT:

Widze, ze sporo ludzi slucha jak ja OSTREGO :) :)

Edytowane przez Alcio
Odnośnik do odpowiedzi