Heimdall Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 To się nazywa u nas "pieszczocha" Ale mylisz pojecia Hardcore to inny rodzaj muzyki, np. Hatebreed Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 31 Stycznia 2007 Share Napisano 31 Stycznia 2007 Heimdall... ja osobiście nie nie słucham tego typu muzyki - od czasu do czasu owszem ale nie non stop. Zresztą jakoś totalnie mi nie odpowiada ten image... te wszystkie pieszczochy skóry, makijaż itp. Jak dla mnie dobry francuski/angielski rap ewentualnie K44 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 Witam Tak sobie siedzę i myśle... (4 w nocy prawie :: ) Nie moge spać przez usera: Jan_Nepenti, on wie dlaczego Postanowiłem podsunąć Wam trzy kapelki, grające fajną muzykę Zaczynamy od najwolnijeszych! 1. Cruachan - Takie wolne, melodyczne brzmienie Fajnie wyglądają facjeci w kiltach, z kobzą czasem, fletem... Polecam dla spokojnych. 2. Tiamat - Typowo satanistyczna kapela (ale sie nie zrażajcie) grają jak na ten typ muzyki dość wolno i ładnie słychać śpiew (nie growling) wokalisty. Zwrócice uwage na wisiorki na szyjach członków kapeli. 3. Carpathian Forest - najbardziej (dla mnie) odjechana kapela w tym gronie. Wszystko... satanistyczne, malowanie sie jak Goci... Zobaczcie stroje i odwrócony krzyż (wiadomo o co chodzi?) Pożądny growling! Pozrawiam, mam nadzieję, że ktoś choć przesłucha jedenutwór jednej kapeli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 21 Lutego 2007 Share Napisano 21 Lutego 2007 powialo patologia. chodzi mi oczywiscie o wykonawcow bo takie ostentacyjne noszenie krzyza do gory nogami etc. moze byc w jakims stopniu odbierane jako profanacja przez chrzescijan. dla sprostowania nie jestem chrzescijaninem ale tak uwazam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Mr. Zoob nie nosi krzyża Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Coś ode mnie: Prodigy Dope Nightwish Killing Joke Z rapu Xzibit. i kilku innych. Co do tamtych wcześniejszych fotek to przeginka jest, jestem chrześcijaninem (nie udawanym, tylko z prawdziwego zdarzenia) i uważam, że takie zespoły typowo Anty-Chrystyczne to tylko i wyłącznie sprawa "marketingowa", wredna i bezczelna w dodatku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Hehe poslichaj sobie"ave satani" to sie dowiesz , na youtube jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 some massive vibes to mash down jericho walls Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 omg, co to jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 rough natturre ft. dj fumo -> mixtape z vinyla brzmi lepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 OSTR glownie album jazz w wolnych chwilach.. a takze wszelkiego rodzaju nujazz.. i niektorej piosenki hiphopowe(malo) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 http://www.youtube.com/watch?v=63HmbSyTdCE...ted&search= http://www.youtube.com/watch?v=CnDliQFzauw...ted&search= czyli to co pan grzegorz lubi i co tanczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 (edytowane) <--O.S.T.R :*:*:*:* TeDe BorIxOn PolSki hH EdiT: Widze, ze sporo ludzi slucha jak ja OSTREGO :) Edytowane 15 Maja 2007 przez Alcio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Ja słucham Pink Floyd i Deep Purple Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Polecam zrobić konto na last.fm i takie coś można dać jak ja mam w sygnaturze W tym wypadku ostatnio odsłuchane utworki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi