BugKiller Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 (edytowane) A skąd biorą się te utwory w tej sygnaturze?? On mapuje winampa, albo WMD czy coś?? Edytowane 26 Marca 2007 przez BugKiller Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Ja głownie słucham: Nirvana, KoRn, SlipKnot, TOOL, APC, Placebo, Deftones, Guano Apes, In Flames, The Gathering. A ostatnio dziewczyna zaraziła mnie Alice in Chains i GNR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 A skąd biorą się te utwory w tej sygnaturze?? On mapuje winampa, albo WMD czy coś?? Tam masz ładnie po Polsku napisane Aby mieć coś takiego, potrzebujesz jeden z następującyh programów: WMP, Foobar lub Winamp. Ściągasz programik i on sam liczy ile słuchasz i czego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Iron Maiden!, System Of A Down, Nightwish... Troszke "Beogradski Sindikat" lecz czasami mi strzeli zeby sluchac klasyki. Jestem swirniety! :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Jak już wcześniej pisałem moim ulubionym zespołem jest Linkin Park B) Czy ktoś wybiera się na koncert LP do Chorzowa 13 czerwca?? Bo ja chyba jadę z kumplem B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 chyba jedziesz...? masz bilety i mowisz chyba.. a jak nie masz to stary biletow juz nie ma od hoho.. nawet na allegro ciezko jakis dorwac.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) tomciowy- jest jeszcze ok 9 tys. biletów...niedawno dodrukowano Bilet kupiony Edytowane 13 Maja 2007 przez olekdom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciowy Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 (edytowane) a no chyba ze tak bo niedawno bylem poinformowany ze juz nie ma.. hmm jesli sa to kto wie moze sie wybiore:) Edytowane 4 Maja 2007 przez tomciowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fly guy Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 (edytowane) To w takim razie ja też coś zapodam: Blink 182 (niestety już nie istnieje) Box Car Racer Green Day Pridebowl Offspring Osker The Killers Kult Kazik Linkin Park ostatnio wiecej emo i The Starting Line I sorki, może jestem trochę stary jak na to forum i wyleciałem z szeroko pojętego komercyjnego nurtu muzyki ale co to do cholery jest Tokio Hotel? EDIT: przychylam się do wcześniejszych zachwytów i polecam last.fm Edytowane 5 Maja 2007 przez fly guy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grieg Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 Ja prawie jedynie techno, ale zdarza się słychać muzyki lat 80 i 90 , a zespołów to nie wypisze bo jest ich za dużo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOODY Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 http://www.lastfm.pl/user/MOODYcrown tu jest dokladnie napisane czego i ile slucham Dance, trance, house, techno...no nawalanki takie PS: Polecam last.fm, mozna duzo fajnej muzyki dzieki temu poznac... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Maja 2007 Share Napisano 13 Maja 2007 (edytowane) A ja to jestem jak miesznka wybuchowa.. LISTA, LISTA n@uriQo. Najwiecej slucham metalu \m/ Ulubiony zespół: -Slipknot - Before i Forget Ale czasem wpada jakis fajny utwór to go slucham nawet jak to jest Verba czy jakis francuski RAP Ulubiona piosenka (metal, a raczej power metal) - DragonForce - Though the fire and flames Ulubiona piosenka (techno): DJ Antoine - Arabian Adventure 2 Ulubiona piosenka (HIP-HOP): - Dadoo - Making off (Generiq) Ulubiona piosenka (reggae): - Bob Marley - I shot the serrif Edytowane 13 Maja 2007 przez n@uRiQo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 14 Maja 2007 Share Napisano 14 Maja 2007 u mnie na sluchawkach królują -O.S.T.R -Ayreon -Manowar -TYR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukszu1500 Napisano 16 Maja 2007 Share Napisano 16 Maja 2007 Moje ulubione kapele: - AS I LAY DYING -alesana -Bridge To Solace -Comecloser -Billy Talent -darkest_hour -odszukać listopad -Searching For Calm -the fall of troy -Unearth -Trivium -the used I jeszcze wiele innych:) to tylko takie czołowe polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi