s0-Vicky Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Wszystko co wpadnie w ucho Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamdelbk Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 muzyczka jakiej słucham to techno dance ogólnie wszystko co się koło tego zbiera a zespoły to cascada basshunter pakito Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Blog 27 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 Właśnie usiadłem do komputera po powrocie z Chorzowa, z koncertu Linkin Park B) Żadnymi słowami nie da się opisać tego co tam się działo Poprostu było świetnie Wszyscy byli zachwyceni wokalem Chestera który śpiewał lepiej niż na płycie B) Czy ktoś z forum był na tym koncercie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nesprim Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 http://www.lastfm.pl/user/Erot69 Po co się rozpisywać jeżeli konto na Last.fm robi to za nas nie dziwcie się nickiem...znajomy był u mnie i wyjaśnił co to za stronka i się zapytał czy chce konto...ale zamiast dać mi założyć własne wyręczył mnie tym cudownym którego i tak już nie używam bo nie zapisuje 3/4 utworów jakie słucham... za to awatar to wynik mojego głupiego poczucia humoru no i pasuje do nicka tak czy owak +/- ukazuje czego najczęściej słucham (jestem w miarę normalny^^) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 14 Czerwca 2007 Share Napisano 14 Czerwca 2007 noo przekroj szeroki u mnie goa trance/psytrance/ acid trance/ dub& bass reggae/ dub reggae elektronika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cobra Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Słucham praktycznie wszystkiego, co mi wpadnie w ucho. Nie toleruję jednak taniej, komerchy robionej pod listy przebojów ESKI itp Co więc lubię: Metallica, U2, Nightwish, WithinTemptation, DeepPurple, Tool, Sting, Placebo, Kult, Kazik, Hey, J.M.Jarre, SarahMcLachlan, KateMelua, Kosheen, ClintMansel, Enigma, Dido, MaggieReily Enya i ostatnio zakochałem sie w AMJ (Anna Maria Jopek) ale ładnie uszeregowałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Mi ostatnio wpadł w ucho 'Archive' jak ktoś lubi starsze rockowe piosenki to polecam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Marilyn Manson Avril Lavigne (oczywiscie stara wersja<Let Go i Under My Skin> , nie to różowe stworzenie) Evanescence LP Good Charlotte Simple Plan Chylińska Lady Pank Pink Green Day Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 moje to rock, metal , disco-polo Linkin Park, System of a Down, Cradle of Filth, Offspring,Metallica S&M Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr4g0n14 Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Red Hot Chili Peppers, paktofonika, U2, Scorpions, Queen, rhcp to lubie najbardziej: Can't stop, dani california, califonication, by the way, under the bridge..... pfk: jestem bogiem, rób co chcesz, chwile ulotne, popatrz u2: for all Scorpions: for all Queen: for all THE BEST!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Benny Bennasi , ClubRaiders , Karma , Metallica , Rammestein , Casteam , East Cluubers , Jean Michael Jear Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek93 Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Energy | Techno | Pop }Przeważnie to słucham wiekszość piosenek w kalendarzu xp na Muzyce na Topie najbardziej lubie Disco-Polo | Sumptuastic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renfri Napisano 26 Września 2007 Share Napisano 26 Września 2007 Melodic metal przede wszystkim: Blind guardian (moi muzyczni bogowie), rhapsody, freedom call, helloween, nightwish, hammerfall, i taki zaspol Hollenthon... ale jego to prawie nikt nie zna. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartoszek Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Hmm... ja słucham: rocka, hard rocka i metalu A jeżeli chodzi o zespoły to: System of a down, KoRn, Linkin Park, Limp Bizkit Nickleback, Creed, Roach, Blink 182 i Simple Plan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi