Giniol Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 (edytowane) Hip hop , RAP , Freestyle O.S.T.R Edytowane 27 Września 2007 przez Giniol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcio05 Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Ja słucham raczej starszej muzyki... Głównie Rock i Metal. Pink Floyd (kocham), Queen (zacząłem słychać jakieś pół roku temu i mi zostało), Iron Maiden, Metallica, AC/DC. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 ja chciałbym pokazac co mi sie ostatnio spodobało Znajoma kapela nagrała piosenke z sokołem (wwo) o powstaniu 1 sierpnia wg. mnie warto looknac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 (edytowane) A to widzieliscie http://radio.student.dd.akademik.wroclaw.taliban.patrz.pl/ ? Ossama by sie ucieszyl:D ///EDIT by ozii pozwole sobie dorzucic tekst do genialnego utworu, bo nie chce robic nastepnego posta I'm a littla Taliban, I come from the country of Afghanistan. If I'm gonna die in a big "crach", it is the will of Olaydi Allah. I didn't have the money for the vacation so I joined a terrorist organisation. I learned to fly a plane from a friend but he forgot to teach me to land. I my I my mama, but most of all I Osama. (2x) I am feeling the most happy when I hear the scream (aah) of Yabi. I don't care much of where I'm going because I dive 707 a Boeing. I make sure that USA will remember the date of 11th of September. We chose this day because of this- -is the International Day of Peace. Oh I my I my mama, but most of all I Osama. (2x) And I would be a real nice lad, if I won into Jihad. For just because of this one attack Americans want to bomb us back. I knew that reprecautions would come and it's a great commercial for Islam. It's not much but now I can see my house on CNN. Oh I my I my mama, but most of all I Osama. (2x) Oh I my I my mama, but most of all I Osama. (3x) Ohhh Edytowane 4 Maja 2008 przez chocolate014 dorzucilem tekst utworu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartek1699 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 To tak: Nightwish Grupa Operacyjna i jakieś techno i rmx;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siedlak Napisano 23 Listopada 2007 Share Napisano 23 Listopada 2007 Muza: House Music d()b Progressive House Electro House Trance Wykonawcy: Eric Morillo Daft Punk Olav Basoski Dave Armstrong Steve Angello Mauro Picotto DJ Tiesto Tom Nov (to tylko mały wierzchołek ogromnej góry lodowej, podałem tych bardziej znanych ) Imprezy: Sunrise Festival (polecam ściągnąć sobie seta z 2005 roku, klasa sama w sobie Mayday Sensation White Sensation Black Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody-hodowca Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja lubię punk-rock, Hip-Hop ulubione zespoły: Akurat, Tede, Płomień 81. Lubię też (od niedawna) Francuski hip-hop. Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez mlody-hodowca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 No w końcu ktoś kto mnie rozumie SIEDLAK !! BRAWO ... !! Tak jak kolega ... elektro ... House ... Trance ... Axwell Morillo Fedde le Grand Ferry Corsten Sander van Doorn ... M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 A mnie ostatnio wzięło na starą Polską muzykę, tj. TSA, Dżem czy Armia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Border Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Ja wole inne rytmy. Typy muzyki: salsa, bossa nova, house, jazz i ogólnie pojęta latynoamerykańska. http://youtube.com/watch?v=TM1Ocdk1PCo&feature=related http://youtube.com/watch?v=Del6FrpEb2g http://youtube.com/watch?v=fXGZigrFC7Y :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 ja lubię house ze skrzypcami w tle http://www.virango.pl/node/996 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 < słucham różnorodnej muzyki, ale zdecydowanie od zawsze cenię: - Rage Against The Machine ( kocham ten zespół ) - Acid Drinkers - Led Zeppelin - Pink Floyd - Creed - RHCP - Machine Head - Tool - 10 years - Audioslave i na koniec wspaniały INCUBUS :* .... - ostatnio każdego wieczoru wsłu[beeep]ę się w składanki Smooth Jazz Cafe (coś pięknego ) , - kocham słuchać trójkową sjestę w każdą niedzielę .... :tak: > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 Więc i ja się wypowiem: - Rammstein - Nirvana - Republika - Rage Against The Machine - Led Zeppelin - Pink Floyd - Korn - Slipknot - Metallica - Perfect - Lady Punk - Emigrate - Orgy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcik Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 (edytowane) Alice in Chains Apocalyptica(troche) Black Sabbath Blind Guardian Children of Bodom (troche) O.N.A. - Chylińska Demons & WIzards Dream Theater Ensiferum Helloween (troche) Hunter Iced Earth Illusion Iron Maiden Judas Priest Manowar Megadeth Metallica Motorhead Opeth (troche) Pain of Salvation (troche) Paradise Lost Pearl Jam Pneuma Queen Sepultura Slayer Slipknot (troche) Tenacious D (troche) Tool Vader WIntersun Wulfgar(troche) sporo tego Edytowane 4 Maja 2008 przez Arcik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
august Napisano 4 Maja 2008 Share Napisano 4 Maja 2008 (edytowane) no to moja kolej: -hardsytle: showtek,deepack,enigmato -house -elektro to są moje ulubione rytmy i raczej tylko ich staram się słuchać,dodam jeszcze,że takiej muzyki najlepiej słucha sie w Energy2000 Edytowane 5 Maja 2008 przez august Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi