Heimdall Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Co to jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 AVE! W końcu na jakimś forum znalazłem bratnie dusze! Słucham metalu,punk-rock i w ogóle takie klimaty. Ulubiony zespół System of a Down! Ulubiona piosenka Solider Side! A teraz czego jeszcze słucham: Green Day Nirvana The Rasmus Linkin Park KoRn (niecierpie tego zespołu i ten bassista jak by dopiero z meczu wrócił) Metallica Evanescence (kilka piosenek ) Pink Floyd Queen Nightwish Nickleback RHCP Blink 182 Offspring Led Zeppelin Vader Guns N' Roses Children of Bodom Hunter(podoba mi sie "Kiedy umieram" ale coś te inne kawałki nie za bardzo) Three Days Grace - super zespół punk-rockowy Disturbed santana Silskiego lubie serj_tankian_-był koś teraz na koncercie w wawie? Sum 41 Crossfade - (Cold fajna piosenka) three doors down Dżem i moze jeszcze jakies ale nie pamietam! A napiszcie mi jakies fajne polski zespołu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 A napiszcie mi jakies fajne polski zespołu! COMA Moim zdaniem najlepszy polski zespół rockowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 22 Maja 2008 Share Napisano 22 Maja 2008 < KULT TSA KSU Ocean Coma .......... > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 (edytowane) Riverside - moim zdaniem najlepszy polski zespół prog/rockowy Edytowane 23 Maja 2008 przez szczympek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 (edytowane) z Polskich to: KULT, SDM, MONASTERY, CETI, ILLUSION, VEA VICTIS, PROLETARYAT, ACID DRINKERS, SWEET NOISE, TSA, KSU, DEFAKT, SEDES, DŻEM a zagramaniczne to: QUEEN, METALLICA, PANTERA, AC/DC, IRON MAIDEN, TOY DOLLS, JIMI HENDRIX, SEPULTURA, SLAYER, APOCALYPTICA, LED ZEPPELIN, DEEP PURPLE, PARADISE LOST. PINK FLOYD Edytowane 23 Maja 2008 przez ITON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 Masz na klawiaturze małe litery? Stara Polska muzyka to tylko TSA, Riders, Dżem i Kat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITON Napisano 23 Maja 2008 Share Napisano 23 Maja 2008 a co duże przeszkadzaję podkreślam wartość muzyli prezentowanej przez te kapela )) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Juz na etapie KAT-u jestem:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni321 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 ja słucham Cypres Hill,BoB Marley!, Paktofoniki,K44,i... xD xD Michael Bolton! niekore kwalki ma fajne ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 nie no KAT rządzi 2 miechy temu nie myśłałem ze to taki [beeep]iaszczy zespół Wczoraj byłem na Carrion kojarzy ktoś?? Bardzo fajnie grali. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczympek Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 The Mars Volta. King Crimson XXI w. Więcej nie trzeba pisać Progresja, psychodelia, zabójcze solówki Omara, świetna praca perkusji, genialny wokal Cedrica. Jeden z moich fav http://www.wrzuta.pl/audio/zOtQVe8CEz/cygn..._vismund_cygnus Jeszcze starszy zespół Lopeza i Zavali At the Drive-In, który gra całkiem inną muzykę niż TMV - Post-hardcore. Pozostałe: Rage Against the Machine Metallica Anathema Riverside Limp Bizkit Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Test BBCode na YouTube Wystarczy z linku dodać końcówkę: np. z http://pl.youtube.com/watch?v=GRBH1VO1mks wycianamy GRBH1VO1mks i dajemy w tag [YT]GRBH1VO1mks[/YT] Japońska muzyka relaksacyjna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Gorillaz, Pink floyd, szanty, 52 debiec,... 1 piosenke Rubika i oczywiście anarchie Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hairy667 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Iron Maiden!!!!!!!!!!!! ulubionych zespołów mam wiele,ale koniecznie metal. Punk'a nie trawię, a rock jest za lekki ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi