Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Oczywiście, że kojarzy. Jak znasz Stressa, to pewnie znasz też Ras Lutę, choćby z ich wspólnych projektów (np. "Otwórz swe oczy"). Mistrz.

Edytowane przez Marta
Odnośnik do odpowiedzi

Dżizas FIRMA? :(:(

Guciora z IB znam. I fajnie zcoverował 'Nikt tak pięknie nie mówił' pidżamy. (http://www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM) jak ktoś nie słyszał.

Ja lubię SOAD, ale solowa płyta Serj'a Tankiana tez ok. Ogólnie to to co lubią wszyscy - jakieś RHCP Guns n' roses, jakaś komercha typu kings of leon, The Killers mniejsza.

DIO bardzo lubię - polecam jak ktoś nie zna. Black Sabbath obleci czasem.

Przy tym wszystkim lubię HH: Kanye Westa, Jaya Z, Commona, The roots - te klimaty. Polski też, ale coś z sensem: Stara dobra paktofonika, Kanał audytywny, Ostry, Eldo, to i też Gramatik..

No długo by wymieniać. :)

Potrafię też posłuchać sobie KATa - to tak z polskich..

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizas FIRMA? sad.gifsad.gif

csii bo będzie źle :) boks heh masakra

Guciora z IB znam. I fajnie zcoverował 'Nikt tak pięknie nie mówił' pidżamy. (http://www.youtube.com/watch?v=uCUEXpOpCGM) jak ktoś nie słyszał.

Do niepamiętnych czasów to leci u mnie :)

Ostry, Eldo, to i też Gramatik..

tak tak :)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to głównie muza typu house, dance, elektronika czasem, trance no i disco :) ( nie mylić z disco polo :P) A jeśli chodzi o konkrety to hmmm. Ciężka sprawa ale myślę, że Alchemist Project, David Guetta, Disco superstars, Pakito, Discotronic, Shaun Baker. Kiedyś byl hh ale teraz już dużo dużo mniej ale jak byl to byl Plomień 81, Paktofonika, WWO, Ogólnie ZIPERA. Teraz ostatnio siedzie duzo w krainie disco :) jak by ktoś chcial to moge kilka fanych kawałków zapropnować :P

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tam ostatnio wzieło na chodzenie do klubów na koncerty, ostatnio TSA :)

No i sie pochwale, dostałem autograf gitarzysty :D Wkóncu, po tylu koncertach mi sie udało...

Odnośnik do odpowiedzi