ReD-GreeN Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 ;] ja też na TSA byłem dobrze dobrze było...Nowak sie troche popisywał Teraz na nową płyte Huntera na koncercie chciałbym usłyszeć i KAT-a nie koniecznie z nową płytą(ale z Kosem) ;] Na woodstoock sie ktoś wybiera albo do tychów ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 TSA dobre, ja uczęszczam do spodka co roku na kult, nigdy nie żałowałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 (edytowane) No to ja tak: The Killers (jeszcze ujdzie ) The Razmus Metallica . Pierwszy raz mi sie spodobala jak mojego kolegi ojciec sluchal w samochodzie jak jechalismy na lyzwy.. Heh, to bylo cos Edytowane 16 Lipca 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Alenka Gotar Inga i Anush Arshakyan Malena Ernman I kilka innych których nazw nie pamiętam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Muzyka : rock , punk, screamo Zespoły : Mettalica, Linkin Park, Eyes Set to Kill, Scorpions Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Metalica się skończyła na kill'em all. Wokal w TSA jest podobny do Axl'a Rose'a z Guns n' Roses. Kult jest spoko, bardzo lubię - Kazik klasyka. Ale ma swoje piosenki-wpadki.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 ArturP ma racje Metallica po wydaniu Death Magnetic straciła u mnie w oczach ale 2-3 songi są niezłe a płyta miał być co najmniej tak dobra jak Master of Puppets... A propos Kultu to podobno mają najlepsze koncert - nie wiem nie byłem jeszcze na żadnym Wokal TSA hmmm mi bardziej na AC piorun DC w końcu tak nazywają TSA-polskim AC/DC 12 GROSZY rulez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Bo tak skrzeczy fajnie. No podobno klimacik jest. Ktoś tu pisał, ze jest co roku na kulcie, niech potwierdzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Dziś poznałem coś Chylińskiej całkiem Warto poznać takie mało znane POLSKIE zespoły jak Carrion i Black River posłuchajcie i oceńcie AVE Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Na Kult zawsze warto iść. Byłem na kilku koncertach i zawsze wychodziłem ledwo żywy spod sceny Nawet jak grali bezpłatny koncert na plaży, to też się nie oszczędzali i grali ponad 2,5 godziny. A co do takich kapel jak Metallica, Megadeth, Slayer, itp. to uważam, że dobre amerykańskie mocne granie skończyło się w 1990 roku. Wiadomo że po części czasy się zmieniły, po części same zespoły. Trudno mając 30-parę lat grać tak samo, jak grało się w garażu w wieku lat 20-tu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Hmm, ale zawsze utworow mozna sluchac na plytach, ew. sciagac . Zapomnialem, jeszcze linkin park. A co sadzicie o The Razmus? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Hmm, ale zawsze utworow mozna sluchac na plytach, ew. sciagac . A to a propos czego? A co sadzicie o The Razmus? Gay. Jeśli chodzi o amerykańskie granie: System Of A Down i to co z nich zostało, czyli Serj Tankian i moim zdaniem lepsza część: Scars On Broadway. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 ArturP SoaD mój ulubiony The Rasmus to farbowane ****** i grać to sie chyba od głuchego uczyli tyle moim zdaniem na ich temat ale każdy na swoje Aha d0b3kk pisze sie Rasmus a nie Razmus ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 Rammstein, RATM, Kult. Ogólnie lubie wszystko co mocne, tak więc Metallica, Nirvana i SoaD oczywiście tez czasem słucham. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 a polski KAT? zna ktoś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi