Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

No to ja tak:

The Killers (jeszcze ujdzie ;))

The Razmus

Metallica youcandance. Pierwszy raz mi sie spodobala jak mojego kolegi ojciec sluchal w samochodzie jak jechalismy na lyzwy.. Heh, to bylo cos yeah

Edytowane przez d0b3kk
Odnośnik do odpowiedzi

ArturP ma racje Metallica po wydaniu Death Magnetic straciła u mnie w oczach ale 2-3 songi są niezłe a płyta miał być co najmniej tak dobra jak Master of Puppets...

A propos Kultu to podobno mają najlepsze koncert - nie wiem nie byłem jeszcze na żadnym :(

Wokal TSA hmmm mi bardziej na AC piorun DC w końcu tak nazywają TSA-polskim AC/DC

12 GROSZY rulez :D

Odnośnik do odpowiedzi

Na Kult zawsze warto iść. Byłem na kilku koncertach i zawsze wychodziłem ledwo żywy spod sceny :D Nawet jak grali bezpłatny koncert na plaży, to też się nie oszczędzali i grali ponad 2,5 godziny.

A co do takich kapel jak Metallica, Megadeth, Slayer, itp. to uważam, że dobre amerykańskie mocne granie skończyło się w 1990 roku. Wiadomo że po części czasy się zmieniły, po części same zespoły. Trudno mając 30-parę lat grać tak samo, jak grało się w garażu w wieku lat 20-tu :)

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, ale zawsze utworow mozna sluchac na plytach, ew. sciagac :P.

A to a propos czego?

A co sadzicie o The Razmus? :)

Gay.

Jeśli chodzi o amerykańskie granie: System Of A Down i to co z nich zostało, czyli Serj Tankian i moim zdaniem lepsza część: Scars On Broadway.

Odnośnik do odpowiedzi