ArturP Napisano 16 Lipca 2009 Share Napisano 16 Lipca 2009 (edytowane) Jak posłuchasz jedo ballady when i die http://www.youtube.com/watch?v=PJe6ALAa1CE to dużo się o nim dowiesz. Przykre. ;C Aha i jeszcze coś - śpiewał o gwałceniu dzieci nie dlatego, że to by się sprzedało, bo 13 latki jak usłyszą w tekście rammstein nekrofilia to popuszczają, tylko dlatego, że to lubił. Dlatego myślę, że tego typu zespoły to [beeep]. Edytowane 16 Lipca 2009 przez ArturP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) No muzycznie naprawde fajnie, When I die - extra. Jednak nie obchodzi mnie jego dzieciństwo, to, czy miał religijnego ojca, czy jego starzy sie rozwiedli i czy bzykały go ufoludki... Dla mnie był idiotą który jednak tworzył całkem fajną muzykę. A co do 13-tek - nie znam zbyt wielu(=żadnej) które słuchają R+, ani które lecą na nekrofilię. Poza tym w ilu piosenkach R+ jest mowa o nekrofilii??? Edytowane 17 Lipca 2009 przez reddevilmata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 oj na temat GG sie nie wypowiadam bo mało wiem i tylko troche czytałem ale to jak nawet na mój gust troche "niesmaczne" Wole naćpanego Darona na koncertach Jak spiewa : We're on drugs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Podałem tylko przykład starając się dość wyraźnie zaznaczyć rozgraniczenie zespołów na robiące swoje, bo tacy są i na takie, które robią coś (są mega hardcore) bo to się sprzedaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Każdy "band" ma inny styl i każdy pracuje na swój image... Jedni robią to tak a inny jak Behemot palą Biblie ... A czy nie zaczyna Was denerwować to że do rock,metalu i pochodnych zaczyna sie wdzierać komercja? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 no faktycznie zaczyna to być nieco denerwujące, ale na szczęście nie wygląda to tak jak w muzyce pop, bo tam to juz wszystko coraz mniej ma wspólnego z muzyką Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 I tak +RAMMSTEIN+ ora EMIGRATE rządzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) Warty przesłuchania jest tez Steinkind - niezły industrial - połączenie R+, Die Toten Hosen i Scooter'a Edytowane 17 Lipca 2009 przez reddevilmata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Die toten hosen to Ci co ich ich troje coverowało? :D Scooter? :D Faktycznie [beeep]iści muszą być. ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) hehe tak faktycznie ich troje ich coverowało - ale chyba jeden utwór tylko. Scootera nie słucham bo mi sie nie podoba. Ale członkowie Steinkind sami o sobie tak twierdzą - no to ja im nic nie będe wpierał na siłe:) No ale sama muzyka Steinkind mi przynajmniej sie podoba. Innym nie musi... Edytowane 17 Lipca 2009 przez reddevilmata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 To ja wole:(wczoraj poznałem) http://www.youtube.com/watch?v=awwLQOOQQBA albo http://www.youtube.com/watch?v=Tf3RiaTIoEk(no koncercie byłem) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Chylińską to każdy zna. Cover słaby. Co wy tak tych niemców ubóstwiacie? (do tych post wyżej). Ale jak to mówił Titus z Acid Drinkers o Wiśniewskim "Co kto lubi.." Dyskusja o muzyce zawsze nie ma sensu, ale jest przyjemna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 cover mi sie podoba ;] Artur wrzuć jakiś kawałek... ( i coś z polskiej klasyki: http://www.youtube.com/watch?v=t1JrjNa_BOM) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Dlaczego nikt nie wspomniał o Farben Lehre ? Bardzo fajny polski band Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 jakoś do mnie farbeni nie mogli trafić nie wiem czemu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi