paulo09 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Tak albo polski band Slipknot;) aczemu nie polskie? bo Polska muza od przynajmniej 9 lat to totalne dno z małymi wyjątkami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) paulo nie zgodzę się z tobą, KULT, Buldog, KNŻ, Coma, Farben,Hunter, KAT, Front Side, Turbo, Oddział zamknięty, T.lo ve , naprawdę dużo zespołów które grają fajną muzyke. Nie każdy zna frontside wieć macie Edytowane 17 Lipca 2009 przez mati43 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 (edytowane) Napisałem z małymi wyjątkami:) Tez lubie KULT zreszta bylem ostatnio na koncercie:) http://www.youtube.com/watch?v=TroenoOkXHo ta piosenka to już chyba hymn:) Edytowane 17 Lipca 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 no paulo mati Frontów to zna większość ost 2 płyty to nic w porównaniu ze starym Frontem ... Kat no raczej ost 9 lat to bida przez ten rozłam ale ma być nowa płyta w tym roku... Są takie zespoły jak Black River,Carrion które grają a raczej zaczynają i myśle że nawet nieźle zapoznajcie sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 Farben Lehre znam - naprawde fajny band. no to z polskich to jeszcze dorzuce Akurat, Sweet Noise i Forteca. A ten cover chyba mi sie nawet bardziej podoba niz oryginał... http://satjow.wrzuta.pl/audio/8g0ikPO8nFZ/...oise_-_wszystko http://www.youtube.com/watch?v=gpteigo3YVg http://www.youtube.com/watch?v=zEJq3ByU5qk ArturP sugerował ze ubustwiam niemców, wiec wyjasniam - niemców nie lubie, ale sam język niemiecki bardzo mi sie podoba. Tak po prostu. W sumie to tez język Austriaków i Szwajcarów A wracając do coverów - może by tak na EURO 2012 na meczu z...niemcami hymn zaśpiewał KULT z Kazikiem??? http://patrz.pl/mp3/kazik-jeszcze-polska-nie-zginela Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 17 Lipca 2009 Share Napisano 17 Lipca 2009 A ja nie lubię, ale fakt, uczę się intensywnie, bo jest dość istotny. To ja też wam coś zarzuce do zczekowania: Neil Young, powinniście znać, jak rocka lubicie, bo to legenda. (dośc długo gada, potem song) http://www.youtube.com/watch?v=tY5x8pF512k Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 18 Lipca 2009 Share Napisano 18 Lipca 2009 a to: wole tego live od videomusic i to : (moim zdaniem jeden z najlepszych zespołów ale oceńcie sami ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Linkin Park Red Hot Chili Peppers Tenacious D James Blunt 2Pac 50 Cent DJ 600V DJ Buhh donGURALesko Eminem Fokus GrubSon K.A.S.T.A Kodex L.U.C & Rah - Homoxymoronomatura L.U.C Molesta O.S.T.R Paktofonika Pan Duże P Peja;] Pezet PIH Płomień 81 Pono PTP Tede Trzeci Wymiar Timbaland Warszawski Deszcz Mike Oldfield Jean Michel Jarre (wszystko po trochu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinga_007 Napisano 24 Maja 2010 Share Napisano 24 Maja 2010 Moje typy to: rap, funk, electro, trochę reggae, soul Konkretniej: Sam Sparro Roots Manuva i jeszcze: Mika K'naan NERD Bob Marley Gorillaz Kanye West Chali 2na Nat King Cole Beastie Boys Everlast Tesco Value Z Polskich: Czesław Mozil Indios Bravos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IamReckless Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Ożywienie tematu Mój typ: METAL, czasem(rzadko) punk rock, punk street Ulubione zespoły/wykonawcy: Manowar Rammstein System of a down The Analogs Coma Dream Evil Piotr Rogucki Korn Limp Bizkit Marilyn Manson. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez IamReckless Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 paulo nie zgodzę się z tobą, KULT, Buldog, KNŻ, Coma, Farben,Hunter, KAT, Front Side, Turbo, Oddział zamknięty, T.lo ve , naprawdę dużo zespołów które grają fajną muzyke. Nie każdy zna frontside wieć macie Święta prawda, chłopaki z Sosnowca trzymają poziom. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reddevilmata Napisano 30 Czerwca 2010 Share Napisano 30 Czerwca 2010 A jak ze sosnowca to nie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sativ Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 pogodno, farben lehre, kazik/kult, ZMZ, red hotsi, zielone żabki, blade loki, the kills, franz ferdinand, komety, the analogs, pidżama, afro kolektyw, NOFX, le tigre, offsprings, green day, koniec świata, cała góra barwników, NDK....... dużo [beeep]iście zakręconej pozytywnej muzyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Metal , a dokładniej Apocalyptica , Metallica , Epica , Nightwish [ale ostatnio odstawiłem go ], Sabaton i Lordi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divastion Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Metal bardzo szczegółowo zakrojony: 98% Melodic Death Metal (odłamy -> w szczególności modern) reszta to: death metal, trochę speed i power metalu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi