Jaras Napisano 10 Października 2010 Share Napisano 10 Października 2010 Jak już mowa o death metalu, dorzucę coś od siebie.. Nile, Cannibal Corpse, Deicide, Death, Decapitated, Deeds of Flesh, Hate, Hate Eternal, Six Feet Under, Morbid Angel, Suffocation, Vital Remains... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 11 Października 2010 Share Napisano 11 Października 2010 Dżem! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 Jak już mowa o death metalu, dorzucę coś od siebie.. Nile, Cannibal Corpse, Deicide, Death, Decapitated, Deeds of Flesh, Hate, Hate Eternal, Six Feet Under, Morbid Angel, Suffocation, Vital Remains... a ja soilwork polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divastion Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 a ja soilwork polecam ReD-GreeN, to ja polecam Tobie (o ile jeszcze nie słyszałeś) Disarmonia Mundi - na wokalu "speed" także klimat praktycznie ten sam Oczywiście bardziej melo niż death... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 a ja soilwork polecam Nie przepadam za szwedzkimi kapelami. Wyjątek stanowi jedynie Grave. Jak death, to tylko polski i amerykański Dla tych co nie wiedzą, Polska w muzycznym świecie znana jest właśnie z death metalu Wystarczy wymienić chociażby Behemoth, Vader, Decapitated, Devilyn, Hate, Yattering.. I flaszka dla tego, kto wymieni chociażby 1 polskiego artystę nie związanego z muzyką metalową, a znanego za granicą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Października 2010 Share Napisano 12 Października 2010 I flaszka dla tego, kto wymieni chociażby 1 polskiego artystę nie związanego z muzyką metalową, a znanego za granicą Szymborska - artystka, z metalem nie ma nic wspólnego, za granicą powszechnie znana, do tego noblistka. Czekam na flache. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Szymborska - artystka, z metalem nie ma nic wspólnego, za granicą powszechnie znana, do tego noblistka. Czekam na flache. Miałem na myśli polską scenę muzyczną. Nie liczy się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Miałem na myśli polską scenę muzyczną. Nie liczy się Ja tylko widzę co jest napisane, w myślach nie czytam. Użyłeś nazwy "artysta", a że jest ona nieostra, to już nat maj prablem. Jedynym warunkiem było, że ma nie być związany z muzyką metalową, a znany za granicą. Flacha się należy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Adam Ostrowski. Flache poprosze. Dane wysle Ci na pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 Jak już się tak upierasz, że musi być scena muzyczna, to Tomasz Stańko. Tak czy siak flacha musi być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 artur popijemy sobie ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 13 Października 2010 Share Napisano 13 Października 2010 (edytowane) artur popijemy sobie ^^ to ja chyba zapije bo znam troche 3 pierwsze : -Hey -myslovitz -tomasz sieńko jak juz przy metalu: moonspell ktos slucha? http://www.youtube.com/watch?v=0pC77cuATEQ PS: divastion czaje to co poleciles moje zdanie: wokal wiadomo dobry bo ten sam ale gitary... co soilwork i starzy wyjadacze szczególne z kilku starych plyt i tej nowej to klasa sama w sobie Edytowane 13 Października 2010 przez ReD-GreeN Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekSz Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Coma z płytą Excess. Wysokie notowanie w większości krajów zachodu. Flaszkę proszę. :D Edytowane 26 Października 2010 przez BartekSz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theofil Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Wszystko co ostre, ciężkie i brutalne. Począwszy od lekkich dźwieków SOAD po rozdzierające riffy Vital Remains aż po harczący wokal Six feet under i wrzask Soulfly, nie gardzę także chilloutem i muzyką relaksacyjną oraz do medytacji, AVE Z Moonspella to jest dobre: a to dla miłośników cięzkiego ryku z ładnym śpiewem http://www.youtube.com/watch?v=65qx26cyv-4...feature=related A co do flaszki - Krawczyk śpiewał z Rodem Stewartem ;] Edytowane 26 Października 2010 przez theofil Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 DŻEM!!! No i Bob Marley Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi