Anorak98 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Michael Jackson a zespół to nie wiem... nie posiadam ulubionego zespołu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawdia Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 (edytowane) Elvis Presley Phil Collins Shakin' Stevens Michael Buble Blink 182 Red Hot Chili Peppers Franz Ferdinand i Fryderyk Chopin love i wiele wiele innych Edytowane 28 Listopada 2010 przez Klawdia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothia Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Bauhaus Joy division Laibach Siouxie and the Banshees stare New Model Army ,choć byłam na ostatnim koncercie w Warszawie i było ok Pixies Żywiołak Alan Stivell ELUVEITIE i wiele wiele innych chyba juz nieznanych młodzieży Edytowane 2 Grudnia 2010 przez lothia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) Peja Chada Hi-Fi Banda Shellerini Słoń Kaczor PiH Eldo Eminem SeRRaP http://streemo.pl/Portal/311038,Artysta,Re...rap_Muzyka.html i to chyba tyle Edytowane 24 Lutego 2011 przez czarny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Najlepsza jest reklama neti I Wszystkie jej przeróbki np http://www.youtube.com/watch?v=SZW70G8eAkU...feature=related Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Najlepsza jest reklama neti I Wszystkie jej przeróbki np http://www.youtube.com/watch?v=SZW70G8eAkU...feature=related Nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Moja ulubiona muzyka to: Metal, Rock A zespołów mam bardzo dużo Edytowane 12 Grudnia 2010 przez Toma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ser182 Napisano 25 Stycznia 2011 Share Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) Amerykański Punk rock:Blink182,The Offspring,The Vandals,Anti-Flag,Bad Religion,NOFX,Green Day,Sum41,Pennewise,Rancid,Donots,Millencollin,The Casualties i wiele innych... Polski punk,street punk,oi..-The Analogs,Włochaty,Dezerter i inne kapele... Hip hop:Usa-Cypress Hill, Fra-Sniper, Pol(tylko stary)-zipera,fenomen,grammatik..(ew.O.S.T.R) ...jeszcze lubie SKA i niekiedy reggae:) ...muzyka klasyczna:):) Edytowane 25 Stycznia 2011 przez ser182 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Metal/hard rock - Metallica, Black Label Society, Bullet for my Valentine, Gun n roses, Eddie van Halen Instrumental rock - Joe Satriani Rock - Dżem, Ira Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myczek Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Fasolki- Zielony ogórek Fasolki- Mydlo lubi zabawe Rusko- Jahova SamE prze Kozaki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 elektro haus dioso polo dance hardstyle . słucham nut klubowych dyskotekowych. jak ktoś chce muze to pisać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 elektro haus dioso polo dance hardstyle . słucham nut klubowych dyskotekowych. jak ktoś chce muze to pisać Wyścig się zaczął.. Z wysyłaniem tego się nie wyrobisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 może bym dał rade. a co ty zaczynasz jako 1? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Nie, ja już tydzień temu ściągnąłem pokaźną dawkę elektro haus i disco polo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 takiej muzy to ja mam po uszy. mało mam tak zwanej "siekiery" hardstyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi