Kosa1984 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Dawniej mocniejsze odmiany drum`n`bassu (szczególnie tech-step). Teraz jestem już stary, więc i nuta złagodniała. Kapela ze Wsi Warszawa, Żywiołak, Village Colective, Percival. Ogólnie folkowe, słowiańskie brzmienia okraszone niekiedy elektroniką. Jak się zielono robi to Pogodno, Łąki Łan, Biff. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 -Foo Fighters -Nirvana -U2 -Pearl Jam -Bryan Adams -Coldplay -Dżem -Cree -Them Crooked Vultures Lepszych nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubusszerokopasmowy Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 każdy słucha i lubi inna muzyke wiec.. ja tam jestm za kluówkami disco polo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 -Dżem Lepszych nie ma O, teraz pasuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Problem jest w tym że najlepszy Dżem się skończył wraz ze śmiercią Ryśka Riedla...teraz jest co najwyżej przeciętny/z porywami do dobrego... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Łe tam. Nie bez powodu "lepszych nie ma" jest pod Them Crooked Vultures Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 noo, bez Ryśka to już nie to, jak się słucha to nie porywa i nie wciąga w muzykę... Przy piosence "Modlitwa III" gdy krzyczy "no rozgrzesz mnie!" po prostu odpływam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Również potwierdzam, że bez Ryśka to już nie to samo, ale przynajmniej teraz to możemy iść sobie jeszcze na koncert posłuchać Dżemu dalej, a tak to by tylko słuchanie z płyt pozostało, i tak Maciek jest dużo lepszy od Jacka Dewódzkiego i jakoś ostatnio ma dużo lepszy głos w Dżemie niż poprzednio, tak jakoś zauważyłem. W końcówce wakacji miałem szczęście gościć Dżem w moim mieście na Dnia Pszczyny, dali superowy 2 godzinny koncert z 3 bisami Dłużej nie mogli grać ze względu na regulamin. Najśmieszniejsze to, że ludzie już po 1 bisie wyszli A ludzi było masaa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu881 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Moja muzyka: - SOAD - Deep Purple - Motorhead - Pantera - Slayer - Nirvana - Metallica - Black Sabbath Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoon Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Gienek wydał płytę, może niedługo usłyszę go na koncercie, wydaje się że będzie mocny krążek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 To ja się odezwę po raz drugi, po... 3? latach Ja słucham w 99% rocka i metalu Uwielbiam System of a Down, a poza tym słucham Guano Apes, Linkin Park, Limp bizkit, Dream Theater, rzadziej Metallice, Nirvane, Pink Floyd, Black Sabbath i jeszcze jakieś tam. Lubię też niektóre piosenki Gorillaza, i jakieś pojedyńcze różnych zespołów i rodzajów. W ogóle nie słucham tylko rege, i bardzo rzadko popu, ale szanuję gusta innych : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapheel11 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Ja słucham głównie popu,ale zdarzają się też i inne gatunki muzyki. A ulubieni wykonawcy/zespoły to : Guano apes,Gym Class Heroes,Adele,Afrojack,Akon,Alexandra Stan,Beyonce,Black Eyed Peas,Britney Spears,Ciara,C-bool,Dan Balan,David Guetta,DEV,Doda,Drowning Pool,Eminem,Inna,Jay Sean,Jessie J,Kalwi&Remi,Katy Perry,Kayah,Kelly Rowland,Ke$ha,LADY GaGa,LMFAO,Madcon,MaRina,Mirami,Natalia Kukulska,Nicki Minaj,Pink,Pitbull,Sak Noel,Shakira,The Nycer,Dj. Tiesto,Alexis Jordan, 30H!3,Sylwia Grzeszczak,Wet Fingers. Edytowane 30 Grudnia 2011 przez rapheel11 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Do najlepszych zespołów należą Misfits Agaloch Katatonia (starsze płyty) Opeth Behemoth Chimaira MASTODON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Lubię TSA, Złe Psy, Dżem, Cree, Kobranocka, Farben Lehre, Metallica, AC-DC itd. Widzimy się na Woodstocku! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Behemoth Mam jakiś taki rzut na Behemotha od hmm... Wielkanocy. Nie słuchałem wcześniej metalu, szczególnie tak ekstremalnego. Moja dziewczyna chce mnie wysłać do egzorcysty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi