Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

Dawniej mocniejsze odmiany drum`n`bassu (szczególnie tech-step). Teraz jestem już stary, więc i nuta złagodniała. Kapela ze Wsi Warszawa, Żywiołak, Village Colective, Percival. Ogólnie folkowe, słowiańskie brzmienia okraszone niekiedy elektroniką. Jak się zielono robi to Pogodno, Łąki Łan, Biff.

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Również potwierdzam, że bez Ryśka to już nie to samo, ale przynajmniej teraz to możemy iść sobie jeszcze na koncert posłuchać Dżemu dalej, a tak to by tylko słuchanie z płyt pozostało, i tak Maciek jest dużo lepszy od Jacka Dewódzkiego i jakoś ostatnio ma dużo lepszy głos w Dżemie niż poprzednio, tak jakoś zauważyłem. W końcówce wakacji miałem szczęście gościć Dżem w moim mieście na Dnia Pszczyny, dali superowy 2 godzinny koncert z 3 bisami :) Dłużej nie mogli grać ze względu na regulamin. Najśmieszniejsze to, że ludzie już po 1 bisie wyszli :P A ludzi było masaa.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...

To ja się odezwę po raz drugi, po... 3? latach :D

Ja słucham w 99% rocka i metalu :D

Uwielbiam System of a Down, a poza tym słucham Guano Apes, Linkin Park, Limp bizkit, Dream Theater, rzadziej Metallice, Nirvane, Pink Floyd, Black Sabbath i jeszcze jakieś tam.

Lubię też niektóre piosenki Gorillaza, i jakieś pojedyńcze różnych zespołów i rodzajów.

W ogóle nie słucham tylko rege, i bardzo rzadko popu, ale szanuję gusta innych : )

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słucham głównie popu,ale zdarzają się też i inne gatunki muzyki.:D

A ulubieni wykonawcy/zespoły to : Guano apes,Gym Class Heroes,Adele,Afrojack,Akon,Alexandra Stan,Beyonce,Black Eyed Peas,Britney Spears,Ciara,C-bool,Dan Balan,David Guetta,DEV,Doda,Drowning Pool,Eminem,Inna,Jay Sean,Jessie J,Kalwi&Remi,Katy Perry,Kayah,Kelly Rowland,Ke$ha,LADY GaGa,LMFAO,Madcon,MaRina,Mirami,Natalia Kukulska,Nicki Minaj,Pink,Pitbull,Sak Noel,Shakira,The Nycer,Dj. Tiesto,Alexis Jordan, 30H!3,Sylwia Grzeszczak,Wet Fingers.

Edytowane przez rapheel11
Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...