Kubaa Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Kosa nie mam słów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja slucham rapu czasami jakis odskok w rock najlepiej japonski Polecam Abingdon Boys School Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 yeah yeah yeah yeah Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Metal wymiata! Krzysiek - rozwaliłeś mnie. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez sikorbs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Ulubiona muzyka- a raczej artyści: -Pitbull -Rihanna -Chris Brown -David Guetta -Nicki Minaj -Lady Gaga (tylko jedną piosenke) I podobne Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Świniaki \m/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Biorąc pod uwagę tylko to, czego ostatnio słucham najwięcej, to Corruption, Dave Matthews Band, Front Line Assembly, Frontside, Godsmack, Lamb of God, Russian Circles... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) to i ja się wypowiem -Green Day -Nickelback -Nirvana -Foo Figters -AC/DC -Coldplay -Red Hot Chili Peppers -30 second to Mars -Led Zeppelin -Sabaton -Metallica ale tylko kilka Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Tomason Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Mam jakiś taki rzut na Behemotha od hmm... Wielkanocy. Nie słuchałem wcześniej metalu, szczególnie tak ekstremalnego. Moja dziewczyna chce mnie wysłać do egzorcysty. Hahah Metal jest najlepszy <3 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrazik Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 U2, Nirvana, Foo Fighters, RHCP, Coldplay, Black Keys, Dżemor, Gienek Loska Band. I nie ma nic lepszego ;] P.S. Ten filmik Krzyśka1991 dobitnie pokazał odwieczną prawdę, że miejsce tzw. rzyganego metalu jest co najwyżej w chlewie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Od do Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slipper Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 Ja na ogół rokowiec jestem. Zwłaszcza ten klasyczny rock, Pink Floyd, GnR (tak bilet mam i idę) ale lubię też z odskoku posłuchać KULTu, Dżemu, Linkin Park czy coś ostrzejszego jak Judas Priest, Iron Maiden, Metallica. Aczkolwiek aktualnie mam parcie na jedną piosenkę która leci prawie cały czas, tylko w różnych wersjach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Ja słucham rocka, metalu , gothic metal, symophonic metal, classical music i wiele róznych oraz takie utwory co mi wpadną w ucho. Tradycyjną muzykę japońską oraz chińską. Moje ulubione zespoły to Within Teampatation , Nightwish ,Sirenia , Xandria , Katra Edytowane 23 Czerwca 2012 przez adam69691 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 moje ulubione: - metallica - rage against the machine - red hot chilli peppers - led zeppelin - ac/dc i inne tego pokroju ps. czasem też radio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi