Skocz do zawartości

Wasza ulubiona muzyka i ulubione zespoly

Gość killer88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Właśnie usiadłem do komputera po powrocie z Chorzowa, z koncertu Linkin Park B) Żadnymi słowami nie da się opisać tego co tam się działo :O Poprostu było świetnie :) Wszyscy byli zachwyceni wokalem Chestera który śpiewał lepiej niż na płycie :O B) Czy ktoś z forum był na tym koncercie??

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.lastfm.pl/user/Erot69

Po co się rozpisywać jeżeli konto na Last.fm robi to za nas ;) nie dziwcie się nickiem...znajomy był u mnie i wyjaśnił co to za stronka i się zapytał czy chce konto...ale zamiast dać mi założyć własne wyręczył mnie tym cudownym którego i tak już nie używam bo nie zapisuje 3/4 utworów jakie słucham... za to awatar to wynik mojego głupiego poczucia humoru :P no i pasuje do nicka :D tak czy owak +/- ukazuje czego najczęściej słucham (jestem w miarę normalny^^)

Odnośnik do odpowiedzi

Słucham praktycznie wszystkiego, co mi wpadnie w ucho. Nie toleruję jednak taniej, komerchy robionej pod listy przebojów ESKI itp

Co więc lubię:

Metallica, U2, Nightwish, WithinTemptation, DeepPurple, Tool, Sting, Placebo, Kult, Kazik, Hey, J.M.Jarre, SarahMcLachlan, KateMelua, Kosheen, ClintMansel, Enigma, Dido, MaggieReily Enya i ostatnio zakochałem sie w AMJ (Anna Maria Jopek)

ale ładnie uszeregowałem :D

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Red Hot Chili Peppers, paktofonika, U2, Scorpions, Queen,

rhcp to lubie najbardziej: Can't stop, dani california, califonication, by the way, under the bridge.....

pfk: jestem bogiem, rób co chcesz, chwile ulotne, popatrz

u2: for all

Scorpions: for all

Queen: for all THE BEST!!

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Melodic metal przede wszystkim: Blind guardian (moi muzyczni bogowie), rhapsody, freedom call, helloween, nightwish, hammerfall, i taki zaspol Hollenthon... ale jego to prawie nikt nie zna. :)

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi