Początkujący Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Gorillaz, Tokio Hotel (nawet) , Sughebabes, i tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Tokio Hotel, Madonna, Melanie C, Kate Ryan, Groove Coverage, Kasia Cerekwicka; to są te najczęściej słuchane, a tak ogólnie to lubie muzykę POP. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 System of a Down, Prodigy, Bomfunk MC's, Rage Against The Machine, Rob White Zombie i trochę Scooter. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastianek82 Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 DŻEM, Artrosis, Nightwish, Budka Suflera... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 oczywiście wszystkie płytki ostr'a wszystkie jego remixy freestyle, pkf, dużo ekip robiących nielegale, molesta [zwłaszcza starsze płytki], k44 album prolog wyp3 i jeszce troche więcej ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 Madonna, Bjork, Queen, Cranberries, Shakira, George Michael, Lipnicka, Bartosiewicz, Goya. Kiedyś jeszcze Ace of Base i Spice Girls ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 Ja slucham H-H Polska muza to - Peja, Owal, 52Debiec, Mezo, Paktofonika, a z obcych to oczywiscie Eminem, 50Cent i Snoop Dog. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola G. Napisano 29 Marca 2006 Share Napisano 29 Marca 2006 ja to głównie filmowa muzyka i piosenki.. ostatnio u mnie na topie jest "kraina miłości" <znacie?(Jerzy Stuhr, Myslovitz) z "pogody na jutro" i jeszcze "loverly spring" z "serii niefortunnych zdarzeń", taka śmieszna piosenka.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 Nightwish,Łzy,Apogeum......i inne (oprocz disco polo,rapu i hip hopu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 30 Marca 2006 Share Napisano 30 Marca 2006 ja słucham muzyki w zalezności od humorku ( głownie pop ,rock a ostatnio muzyka smyczkowa ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 Kult, Hey, O.N.A., T-, Portishead, Pantera - zespoly ktorym jestem wierna od lat pozatym slucham i bawie sie przy wszystkim od DiscoPolo na weselach po BlackMetal na koncertach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliver Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 Metallica, Nirvana (fan od lat, 2 razy na Metallica LIVE ), Koяn, System of A Down... a poza tym to co w ucho wpadnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 Heh.... Jak widze wokaliste Tokio Hotel to mnie szlag trafia. Zpedalony dzieciak..., a ich muzyka też nie jest zby fajna, byćmoże przez ten twardy niemiecki język. Jeśli chodzi o mie to polski hh. Pfk, ostr,52 debiec i to tak z grubsza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 tylko Chuck Norris zna płeć Billa z Tokio Hotel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madziaxyz Napisano 31 Marca 2006 Share Napisano 31 Marca 2006 tylko Chuck Norris zna płeć Billa z Tokio Hotel buahahah :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi