Heimdall Napisano 8 Kwietnia 2006 Share Napisano 8 Kwietnia 2006 oczywiście System Of A Down, Judas Preist, Massacration, Legion Of Sadizm i najlepszy: TESTAMENT Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onufry Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 No a ja odskocze trochę, Gregorian, Enya, Enigma no i dużo starej muzy, Smokie, ELO, Sweet. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 20 Kwietnia 2006 Share Napisano 20 Kwietnia 2006 Glownie techno od czasu do czasu HH ale amerykanski - polski mnie troche drazni choc nie caly oczywiscie C-Bool, Clubbase, Chamical Brothers, Benassi Broth., 50 Cent i jego ekipa G Unit, Snoop Dog, X zibit ale czasem slucham radia internetowego szczegolnie MegaBeat www.radiomb.org Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaus Napisano 23 Kwietnia 2006 Share Napisano 23 Kwietnia 2006 NIN, czasami SOAD, reszta to głównie japonskie zespoly ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 No a ja odskocze trochę, Gregorian, Enya, Enigma no i dużo starej muzy, Smokie, ELO, Sweet. Heh, czegoś takiego to słucha mój tata :razz: Mam nową płytę Ademy - Planets :mrgreen: i nowy singielek SOAD-u - Lonely Day :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 Tylko HipHop :twisted: : Molesta, ZiP skład, WWO, Hemp Gru, Włodi, PFK, Fundacja :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdf100 Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 żeczywiściez th macie racje z DEbillem (przepraszam jeśli kogoś obraziłem) ale określeniie "spedalony dzieciak" to sorry ale przesada w waszym wieku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 SoAD, akurat, farben lehre,guano apes, lordi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Maja 2006 Share Napisano 6 Maja 2006 muza:alternatywa,pop/rock,punk......a wykonawcy to: Avril lAvigne,AlAnis Morissette,green dAy,bjork,evAnescence..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 10 Czerwca 2006 Share Napisano 10 Czerwca 2006 The RasmuS Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqdka Napisano 11 Czerwca 2006 Share Napisano 11 Czerwca 2006 Widze, że większość z Was lubi rocka :smile: To bardzo pozytywnie :grin: Ja też głównie rock, czasem ostrzejszy czasem jakieś balladki zależy od nastroju :grin: Pozatym zafascynowała mnie muzyka indyjska po obejrzeniu filmu "Czasem słońce, czasem deszcz" - polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grassek Napisano 12 Czerwca 2006 Share Napisano 12 Czerwca 2006 nie wszyscy lubia Rocka. ja lubie polski i wylacznie polski Hip-Hop np. Peja, Molesta, Paktofonika, Hemp Gru, Pokahontaz, Kaliber 44, Plomien 81. czasami jeszcze slucham techno ale to tylko czasami :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 anti-flag offspring tak do 1998 ;p metallica rancid nofx alice in chains msi children of bodom in flames incubus rob zombie prodigy tenacious d porm kings noi tokio hotel! kocham billa :* ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 tokyo hotel Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 13 Czerwca 2006 Share Napisano 13 Czerwca 2006 A ja słucham prawie każdej muzyki oprócz klasyki i country :razz: Ostatnio zaś całymi dniami i nocami wsłu[beeep]e się w utwory Bullet For My Valentine Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi