GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 R.I.P skrot moich upodoban Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 trochę tego dużo. ostatnio clawfinger, metallica oczywiście, tool, apc, tiamat(zwłaszcza ten stary, do deeper kind of slumber), alice in chains, anouk, AFI, panic!at the disco, trochę comy, trochę ocean, trochę tosteer, nigel kennedy, a z "ciekawostek" to niccolo paganini i antonio vivaldi w wykonaniach różnych... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 satanistka z ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 ja ostatnio zmieniam muze na taką spokojniejszą tj. Therion, KAT, Sodom, Kampfar, Hatebreed, Bathory, Celtic Frost, Pro Pain i Carpathian Forest... metal w 95% czasem Static-X i Testament Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 drosdera, racja. tylko sataniści słuchają nigela a vivaldi to już w ogóle mhrok jak d... szatana mac, ty naziolu :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 alpha&omega - - > respect the dub warrior ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 ja preferuje taki lżejszy metal...a z mocniejszych to soad rlz a poza tym trochę techno(do potańczenia...), a z zespołów to właśnie soad, green day(niektóre) i inne różne:Ptrochę tego jest ... a co myślicie o behemocie?:> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 kubczak, behemoth to kapela która robi Polsce i polakom dobrą reklamę na zachodzie, ale jakoś mnie nie przekonuje, a kawałki typu "lasy pomorza" (dla niewtajemniczonych-owe "cudo" pochodzi z płyty "grom"-jednej z pierwszych o ile nie pierwszej LP Behemotha) po prostu mnie śmieszą. I to nie tak po prostu śmieszą-dostaję od tego wariackiej głupawki :: :: :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 mnie rozwalaja kapelki typu : debil, sedes, k88, etc itd itp. "szacunek ulicy sie liczy" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 ej, drosdera, the bill był spoko a co do reszty się zgadzam. jeszcze dodaj do tego naukę o gównie i np. dee facto a z tych z "drugiego kierunku" to honor mnie po prostu rozbraja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abdel_k9 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 http://www.last.fm/user/Abdel_k9/ i wszystko jasne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 nie znam dokładnej pisowni "behemot", ale słyszałem jedną z ich piosenek i nie wiem may czy mówimy o tym samym...zespół behemot, który ja znam ma wokal, który "śpiewa żygając"...dosłownie...to taki ciężki,ale to fest ciężki metal nie umiem zacytować kawałka tej piosenki :P:Pbo sie nie da... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 tak, kubczak, mówimy o tej samej kapeli nie da się ukryć, że Nergal (bowiem takie mhroczne pseudo przybrał ów wokalista) śpiewając wydaje z siebie niewiarygodne dźwięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Niewiarygodne dzwięki? To się nazywa growling Co do pisowni: behemoth Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
may Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 mac, wiesz, od jakiegoś czasu interesuję się cięższą muzyką i wiem czym charakteryzuje się growling tylko właściwie czy nergal growluje?? dla mnie to agonalny charkot raczej :: żart. szacunek dla behemotha za to że są rozpoznawalni poza granicami kaczystanu i że Polska zaczyna się kojarzyć z czymś innym niż pijaństwem i białymi niedźwiedziami, ale ich sceniczne kreacje mnie po prostu śmieszą...takie kiss*100 tylko bez jęzora gene'a simmonsa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi