Marrom Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Pisałem o szczelnym paludarium bez wentylacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erhas Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Omg, zapomniałem o tym ^^. Oczywiście zrobię tak jak pisaliście ;D Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 ewentualnie mozesz dac jakas zaslonke lub cos co bedzie rozpraszalo swiatlo i wtedy nie bedzie takiej temperatury jak przy bezposrednich promieniach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erhas Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Ok czyli na d n o zalać wodą na to sphagnum, i doniczki z odwróconymi podstawkami tak? A co ile tą wodę trzeba uzupełniać, i jak? Zostawić jakiś wolny róg terra? Dzięki za wszystkie rady. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez erhas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Mozesz zostawis sobie troche wolnego zeby widziec ile jest wody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 W sphagnum bedziesz raczej widział ile masz wody. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 W sphagnum bedziesz raczej widział ile masz wody. No właśnie nie koniecznie musi tak być, wszstko zalerzy od tego ile ma sie takm sphagnum wrzucone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erhas Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 Już powoli się zaczynam brać do roboty i jeszcze male pytanko... Mogę tam pigmejki wrzucić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi