Nylon Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 ale chciałbym taki no wiecie... pożądny... i taki, który by był ogólno portalowy, czyli np każdy kto by zakupił miał taką samą tyle że ze swoim nickiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Przemyśl kwestię, kto kupi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 przemysl kwestie ze za matryce sie placi jesli nie jest gotowa...nawet mala zmiana na kazdej koszulce moze oznaczac duze doplaty Edit: moze nie wszedzie ale wiekszosc firm pobiera za to oplate Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Witam. Dawno tutaj nic nie pisałem, ale jeśli by było jakieś ciekawe logo na koszulkę to bym się na to chętnie pisał na koszulkę. W szkole mógłbym powiesić jakiś plakat. Bo ostatnio to bardzo ucichło to forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 działajcie sami plakat pojedynczy czy kalendarz około 15 zł myślę ze nie ma problemu zrobić coś samemu jak sie chce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Wiem, że Laczu to taki grafik komputerowy to może jemu by się coś udało zaprojektować. Jakiś nadruk na koszulkę albo taki mały plakat A4. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Ja grafikiem nie jestem, ale jak chcę to daje radę, to na prawdę nie jest trudne, spróbujcie sami. Zassać gimpa (bezpłatny odpowiednik photoshopa) i do dzieła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 ew fotoszop 30 dniowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Gimp/PS to tylko do obróbki pojedynczych zdjęć, nadania przeźroczystości itp. Reszta koniecznie w CorelDRAW lub podobnym programie (Corel jest najpopularniejszy i ma darmowa 30-dniową wersję). Grafika wektorowa się bardziej nadaje do druku. Zdjęcia można wstawić w pełnej rozdzielce i bezstratnie zmniejszać (lepszy efekt przy wydruku), a wszystkie wektorowe fragmenty są drukowane w rozdzielczości drukarki. Generalnie efekt jest dużo lepszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 No to widzę, że są tutaj jacyś specjaliści od tego. Może by ktoś postarał się o zrobienie takiego ciekawego loga. Albo przedstawić swoje koncepcje a ktoś by spróbował to wykonać w ramach dobrych chęci? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Mogę zrobić jak dostanę koncepcję, bo w wymyślaniu takich rzeczy nie jestem dobry Zostało mi 12 dni darmowego Corela po zaliczaniu grafiki, zegar tyka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 A coś w stylu tak jak logo forum?? Przydała by się takie logo z adresem no i jakimiś dwoma lub więcej roślinkami co myślisz?? Bo czytałem na allegro to największe wymiary robią jak kartka A4. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Kalendarze drukują do A1 a plakatów juz nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Mnie chodzi o logo na koszulkę. A plakaty to przecież różne rozmiary jakie chcesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<kay> Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 To ciekaw jestem jak bardzo bedziesz rozmowny bo na wystawie to malo z ludzmi rozmwiales ;P < Maklerw, nie przesadzaj, bardzo dobrze sobie radził z klientami A co do koszulek ... uważam, że jest to dobry pomysł. Sama już jedna posiadam i z chęcią kupiłabym następną > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi