Nylon Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 No i widzicie... tak krytykowaliście pomysł a teraz znajdują się ludzie... ale z drugiej strony boli mnie to że chcemy się zaangażować, a osobom, które już długo są na tym forum nie angażują się w to... każdy by chciał dostać tylko gotowca z ofertą i ceną ale kurde... konkrety : proponuję zrobić konkurs na logo i koszulke. Forum ucichło, bo niektórym widzę się znudziło :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Nylon ciekawy pomysł z tym konkursem na logo. Jeśli by były jakieś propozycje loga to bym sam sobie zamówił tą koszulkę. Może jakiś moderator otworzy nowy temat z konkursem na logo ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Przeciez to wy organizujecie, możecie załozyc nowy temat tak samo. Proponuje najpierw dogadać się w jakiej rozdzielczosci mają byc prace itd. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 podzielam zdanie nikt tu nikogo nie chce ograniczac. kazdy ma dwie rece i przynajmniej czesc mozgu jesli cos chcecie zrobic droga wolna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Z tego co się zorientowałem to koszulki z takim nadrukiem są w cenie od 25-40zł. Wymiar nadruku to przeważnie kartka A4. Zdjęcie nadruku może być w *jpg i musi mieć minimum 300kb i 300dpi. Co myślicie o tym? Jeśli by było parę osób chętnych na te koszulki to można by było otworzyć temat z konkursem na logo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 jestem za Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 jak mozesz to sprawdz czy jest mozliwy haft na ubraniu które się samemu doręcza w sklepie w którym sprawdzałeś cene nadruków druk dosc szybko sie niszczy i dodatkowo nie puszcza powietrza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy2007 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Jest możliwy haft. Chodź wg mnie lepszy będzie efekt z nadrukiem metodą sublimacji. W sumie to logo nie musi być jak karta A4. Słyszałem, że ta metoda też jest dobra i nawet długo trzyma jeśli koszulki tam "co dzień" nie będziemy prać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laczu Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 Wg mnie koszulki to dobry pomysł sam bym sobie jedną kupił. Mogę coś pokombinować z logiem, na razie jestem nastawiony na format a4 ale jeśli ma być inny to prosze mnie jak najszybciej poinformować. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 25 Czerwca 2009 Share Napisano 25 Czerwca 2009 I ja mialem ochote na koszulke nawet mi kolezanka z Londynu robi projekt przedniej strony ale jeszcze nie ma nic fajnego wiec sobie poczekam zbytnio mi sie nie spieszy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi