Skocz do zawartości

Reklama Portalu

Nylon

Rekomendowane odpowiedzi

No i widzicie... tak krytykowaliście pomysł a teraz znajdują się ludzie... ale z drugiej strony boli mnie to że chcemy się zaangażować, a osobom, które już długo są na tym forum nie angażują się w to... każdy by chciał dostać tylko gotowca z ofertą i ceną ale kurde...:( konkrety : proponuję zrobić konkurs na logo i koszulke. Forum ucichło, bo niektórym widzę się znudziło :/

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Z tego co się zorientowałem to koszulki z takim nadrukiem są w cenie od 25-40zł. Wymiar nadruku to przeważnie kartka A4. Zdjęcie nadruku może być w *jpg i musi mieć minimum 300kb i 300dpi. Co myślicie o tym? Jeśli by było parę osób chętnych na te koszulki to można by było otworzyć temat z konkursem na logo.

Odnośnik do odpowiedzi

Jest możliwy haft. Chodź wg mnie lepszy będzie efekt z nadrukiem metodą sublimacji. W sumie to logo nie musi być jak karta A4. Słyszałem, że ta metoda też jest dobra i nawet długo trzyma jeśli koszulki tam "co dzień" nie będziemy prać.

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie koszulki to dobry pomysł :) sam bym sobie jedną kupił.

Mogę coś pokombinować z logiem, na razie jestem nastawiony na format a4 ale jeśli ma być inny to prosze mnie jak najszybciej poinformować.

Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi

I ja mialem ochote na koszulke nawet mi kolezanka z Londynu robi projekt przedniej strony ale jeszcze nie ma nic fajnego wiec sobie poczekam zbytnio mi sie nie spieszy.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.