Skocz do zawartości

Terrarium Dla Cefalotusa I Helamphory.

Gabik1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja trzymam w akwarium , Maklerw w swoim terra, Paweł też cephale trzymał lub trzyma nadal w terra , więc chyba najlepiej jak każdy zdecyduje gdzie chce trzymać , ja akurat więcej światła mam w akwarium więc i tam są moje cephale , a jak ktoś się grzyba boi to zawsze można popryskać zapobiegawczo raz na jakiś czas odpowiednim środkiem ;)

Pozdro!

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jak terrarium to oczywiscie szklana.

jak masz zamiar trzymac w srodku dzbanki to polecam cos a'la moja parapeciarka :D normalnie trzymam w niej male tlustosze no ale w oczekiwaniu na nowe dla dzbankow zakleilem jedna wentylacje i male dzbanki sobie tam mieszkaja :)

Duży + prosta regulacja wilgotnosci. podnosisz lekko wieko (ja mam dwa dla wygody :) ) i wilgotnosc spada na leb zakrywasz i wilotnosc gwaltownie rosnie

- dla tych którzy wieżą że temperatura ma kluczowe znaczenie (przy dzbankach) - temperatura w srodku rosnie (mnie to tam nie obchodzi :D )

a tu masz zdjecie

http://img188.imageshack.us/img188/8585/sv106396.jpg

(zostanie usuniete za tydzien zeby mi profilu nie smiecilo wiec jak ktos chce sie naogladac to ma tydzien)

Odnośnik do odpowiedzi

W tym wypadku raczej nie :) bo dzbaneczniki mam same duże, które wiszą mi w pokoju :) A po helamphore niedługo jadę więc muszę mieć terrarium gotowe:) Jedna mi dziś przyszła jeszcze i nie mam gdzie jej dać :P

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.