Hubu Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 tylko ile bedzie trzeba tego mchu nazbierac troszke dolozylem mchu po tym jak zrobilem zdj ale chyba zaraz jeszcze doloze huba juz zlikwidowana pieniek jest juz przewrucony i zostaly usuniete 2 badyle Fuj, szkoda, że tego wcześniej nie widziałem. Obyś mandat dostał za to niszczenie przyrody. Nie wolno mchu kraść, las jest dla wszystkich nie tylko dla ciebie. Alternatywa dla mchu to karmnik ościsty - rozrasta się ekspresowo i kwitnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 mech to żeby cie najtaniej wyniósł to kup sobie suszony w kostce i nasącz go i ułóż na torfie i polewaj codziennie to zazieleni sie i zacznie rosnąć, co tak zeby inne gatunki mchów to można tak naj wyżej kępkę tutaj kępkę tam tak dla urozmaicenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 Alternatywa dla mchu to karmnik ościsty - rozrasta się ekspresowo i kwitnie. a gdzie go moge kupic?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 (edytowane) albo na allegro albo w hipermarkecie ogrodniczym albo możesz nawet o żywy popytać na składach torfu Oni nie raz maja bo przy wykopie na torfowisku cos z nim muszą zrobić. ojj sorki nie doczytałem Myślałem ze to do mnie Edytowane 17 Czerwca 2009 przez kamil.sagan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Noo....Ciekawy projekt. Może nowe fotki ? [...]rosiczke trawiasta Czyli co to jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 tak ciężko pomyśleć poszukać? Drosera filiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Z tego co wiem filiformis to rosiczka NITKOWATA. Muchołówka - albo zaczniesz pisać poprawnie i zaczniesz używać przecinków albo się pogniewamy, bo robisz masakryczne błędy. Nie obchodzi mnie jakie masz dys, masz pisac poprawnie, co zresztą jest zaznaczone w regulaminie tego forum. Wełnianka troche wysoka jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 17 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2009 Z tego co wiem filiformis to rosiczka NITKOWATA. Muchołówka - albo zaczniesz pisać poprawnie i zaczniesz używać przecinków albo się pogniewamy, bo robisz masakryczne błędy. Nie obchodzi mnie jakie masz dys, masz pisac poprawnie, co zresztą jest zaznaczone w regulaminie tego forum. sorry za błędy ale dzisiaj jestem trochę zabiegany i nie mam czasu sprawdzić posta przed wysłaniem go Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 mozilla fajerfoks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 a gdzie go moge kupic?? Pierwszy lepszy ogrodniczy. Mogą nie wiedzieć co to więc pogoogluj za zdjęciami. Nasiona czasami sprzedają (w Obi chyba też widziałem). Ewentualnie ode mnie za darmo jak masz możliwość odebrać, nie chcę się na pocztę pakować. mozilla fajerfoks Amen. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Witam. Na ostatnim zdjęciu jest taka doża kapturnica(jak dam do identyfikacji to się dowiem jaka ale wiem ze ma białe plamki i daszek stoi tak samo jak u purpurowej i po deszczu jest tam woda) która jest cala w mrówkach i dobrze bo wpadają tam, ale już w jednym kapturku wygryzły dziurę i wszystko co tam wpadnie wychodzi sobie. Czy u was na torfowiskach tez tak jest. Czy mam do okola torfowiska posypać czymś na te wredne mrówki dodam jeszcze ze w drugim kapturku zaczynają wygryzać dziurkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2009 Dziś tylko 2 zdj bo tyle zdążyłem zrobić bo padły baterie ale jutro będzie już więcej zdj S.purpurea ssp. venosa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 ładna roślinka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Paproć która jakoś się trzyma w torfie więcej zdj za parę min bo się wgrywają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi