Gabik1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 w samym torfie do roślin owadożernych(nie pamiętam jakie ph) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 (edytowane) według mnie zbyt zbite podłoże za mało napowietrzone i możliwe że to od tego niech ktoś jeszcze się wypowie czy dobrze mi się wydaje Edytowane 20 Czerwca 2009 przez michcup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Czyli go przesadzić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 ja bym przesadził ale się jeszcze wstrzymaj może ktoś potwierdzi moje podejrzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubu Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Ja bym stawiał na jakiegoś szkodnika. Sprawdź dokładnie (pod liśćmi, na torfie na łodydze itd) czy nie ma tam czegoś nietypowego, nawet nie musi to wyglądać jak robak (pajęczynki, piana, śluz, guzki, ruszające się kropki - cokolwiek). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 sprawdziłam i niestety nic nie widzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 Ja bym przesadził tylko do mieszanki dla dzbanków nie samego torfu , i przy okazji obejrzeć korzenie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 ok dziękuję Zrobię to jak najszybciej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi