Gabik1 Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 Podłożem jest zmielony mech. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 30 Czerwca 2009 Share Napisano 30 Czerwca 2009 Znacznie lepszy jest niezmielony. Poza tym nie może być ubity - bardzo to sprzyja gniciu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 30 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2009 Roślinę przesadziłam zrobiłam zdjęcie korzeni mogę jak coś wrzucić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 (edytowane) Dodaję zdjęcia korzeni. Edytowane 1 Lipca 2009 przez Gabik1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 1 Lipca 2009 Share Napisano 1 Lipca 2009 (edytowane) Nie zawsze łatwo ocenić korzenie tylko na podstawie wyglądu, z wyjątkiem tych nowych i wciąż rosnących - te powinny być dość jasnobrązowe z prawie białymi końcami. Jeżeli takie można zaobserwować, to znaczy, że nie jest jeszcze źle z rośliną. Te na zdjęciu wyglądają raczej dobrze, chociaż trudno stwierdzić to w 100%. Edytowane 1 Lipca 2009 przez Juliusz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Te nie były całkiem brązowe ale też nie całkiem białe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi