Skocz do zawartości

2 Fora Czy Jedno

maklerw

Zjednoczenie  

Wyniki zostały ukryte do momentu zakończenia głosowania! Proszę o cierpliwość!

Rekomendowane odpowiedzi

Wtedy dopiero mozemy z nimi pogadac o fuzji ;).

Bo nie oszukujmy sie - chociaz mamy fajniejszych niz oni ludzi na forum (bo mam nadzieje, ze ludzie co sa tutaj i ta msa przewiazani bardziej tutaj.) i bardziej doswiadczonych to nie dorownujemy im administracja i zorganizowaniem sie na przykladzie no. wspolnych spotkan.

Edytowane przez d0b3kk
Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

hddk źle mnie zrozumiałeś pisząc

łatwe- mam na myśli że łatwiej jest tam zostać kimś więcej nisz zwykłym użytkownikiem

spokojne- jak ktoś nowy zada głupie pytanie to się u nas głupio odpowiada a na owadożerach pomaga

i może to jest powód tego że więcej jest ofert a nie pytań

Edytowane przez michcup
Odnośnik do odpowiedzi

łatwe- mam na myśli że łatwiej jest tam zostać kimś więcej nisz zwykłym użytkownikiem

Zgłoś się na redaktora albo moda i zobacz, ile czasu nim będziesz nic nie robiąc. A jeśli się sprawdzisz, to czemu miałbyś nim nie być i działać na rzecz rozwoju?

Zresztą osoby, które mają stanowiska typowe dla zarządzania forum są cztery, jeden admin i trzech moderatorów. Pozostałe funkcje tyczą się portalu, redagowania artów, opieki nad poszczególnymi działami, itp. Dzięki temu jedna osoba nie ma wszystkiego na głowie i jakoś to się pcha do przodu :)

spokojne- jak ktoś nowy zada głupie pytanie to się u nas głupio odpowiada a na owadożerach pomaga

No tak, tutaj się można pośmiać z czyjejś naiwności lub niewiedzy, zamiast wyprowadzić z błędu lub pomóc. Jest to na pewno argument przemawiający za atmosferą tego forum. Ech... no nieważne :)

Edytowane przez hddk
Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebny jest silny Admin i ktoś kto sie zna na stronach intenetowych.

Polecam się :D

Mam spore doświadczenie.

Składałem swoją ofertę Heimdallowi.

Jak do tej pory - bez odzewu :(

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za. Czytam oba fora, ale udzielam się na jednym z braku czasu. Faktycznie zauważyłem, że to forum jest bardziej czytelne. Wynika to z przyzwyczajenia do takiego standardowego wyglądu forów internetowych (autor po lewej, treść po prawej). Wygląd forum to ostatnia rzecz jaką trzeba się przejmować, wszystko da się zmienić (i jak widzę skórka już jest).

To forum zawiera wiele starych i ciekawych tematów, myślę, że te trzeba koniecznie przenieść w razie fuzji. Może zamiast szukać admina czas, żeby poszukać osób, które pomogą w przeniesieniu zawartości forum. Niektóre działy można odrzucić z góry (identyfikacja, handel, pub), a niektóre przejrzeć i ręcznie odrzucić niektóre tematy (np odrzucić wiecznie powielane tematy oświetlenia, a pozostawić jeden ze szczegółowym opisem), jeszcze inne mogą przenieść sami właściciele tematów czyli te też można odrzucić (listy roślin, galerie). Reszta to kwestia odpowiedniego skryptu, który przekonwertuje naszą bazę danych na format bazy owadożerów.

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzę to większym problemem niż opinie użytkowników jest brak szefa tutaj, który mógłby zacząć jakieś konstruktywne rozmowy. My użytkownicy sobie możemy pogadać, ale wóz bez woźnicy za daleko nie ujedzie. I to jest główny problem, a nie że ktoś nie chce, albo co zostawić, co usunąć (bo to jest do dogadania).

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.