Pep3k Napisano 6 Lutego 2006 Share Napisano 6 Lutego 2006 Wow.... mieć takiego dzbanecznika to dopiero coś..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSArtur Napisano 14 Lutego 2006 Share Napisano 14 Lutego 2006 Ładny a gdzie takie rosną oczywiście w natuze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolek Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 Mam nieco inne pytanko mam Nepenthes muluensis x lowii do jakiej wielkosci moze on urosnac??? No i co to moze byc bo na niektorych lisciach ma takie brazowe plamy??Co to moze byc??<oparzenia sloneczne??> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 16 Lutego 2006 Share Napisano 16 Lutego 2006 Mam nieco inne pytanko mam Nepenthes muluensis x lowii do jakiej wielkosci moze on urosnac???No i co to moze byc bo na niektorych lisciach ma takie brazowe plamy??Co to moze byc??<oparzenia sloneczne??> Albo oparzenia słoneczne, albo nekroza spowodowana jak mniemam zbyt niską temperaturą... Jeżeli nie mam racji, proszę mnie poprawić... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomson Napisano 28 Marca 2006 Share Napisano 28 Marca 2006 Witam Znalazłem strone z ładnymi zdjęciami dzbaneczników. Jak ktoś chce sobie zobaczyć to polecam http://pitcher-plants.com/nepenthes/species/index.htm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi