Skocz do zawartości

Zamowienie Z Czplants!

KamJ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam taka propozycje, zeby zebrac chetnych wraz z ich zamowieniami z czplants i zakupic wspolnie kilka roslin. Co Wy na to? Jestem spod Krakowa i chetnie zlozylbym zamowienie z kims z okolic...

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej ciezko bedzie ci kogos blisko znalezc ... nie wiem po co tak ograniczasz chetnych :) przewaznie inaczej sie organizuej importy chyba ze ty chcesz sie dolaczyc do zamowienie ?? Pozatym dzial na importy.

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej ciezko bedzie ci kogos blisko znalezc ... nie wiem po co tak ograniczasz chetnych :) przewaznie inaczej sie organizuej importy chyba ze ty chcesz sie dolaczyc do zamowienie ?? Pozatym dzial na importy.

A macie juz jakies zamowienie ktore bedziecie wysylac?

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry pomysł, ja też spod Krakowa jestem (Niepołomice). Tylko nie wiem po ile tam rośliny chodzą. A wcale nie ciężko o chętnych w okolicach Krakowa, tam jest wiele hodowców z tego co wiem.

Na czplants.com masz cennik w ofercie

Odnośnik do odpowiedzi

ale jesni chcesz zeby koszty wyszly taniej to zamow z bohemica plantae http://www.plantaebohemica.com/pl/index_pl.html tam za przesylka placisz tyle co z polski

Jak z Bohemica Plantae to zbiorowego zamówienia robić nie trzeba, przecież Pocztą Polską wysyłają

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli znajdą się chętni to mogę się zająć importem ale musi być minimum 5 osób (sam chciałem zamówić pare roślin).

Ale chyba przelew nie bedziesz robil PP :D ??bo to niepotrzebne koszty ...

Ogólnie wszystko zalerzy ile chcesz wziąść, jak niewiele i to co jest w BP to bierz z BP zawsze tez taniej :D

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.