paulo09 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Davidowi wplace przelewem a do czplants i inne paypal. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez paulo09 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Davidowi wplace przelewem a do czplants i inne paypal. Od BP kazdy moze zrobic przelew zł wiec tez nie wiem po co zamawiac za twoim posrednictwem jak kazdy z BP moze bez problemu zamowic a koszty takie same ... Przy czplants PP to tylko dodatkowe koszty ... jesli chodzi o przelew do nich to moge zrobic bo mam tanie przelewy a nie 50zl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATRIX Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Na zamówienie z czplants jestem również chętny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) niektorzy maja drozej niz 50zl a jezeli juz robic takie zamowienie to moze z bcp ceny sa praktycznie te came a w niektorych przypadkach nizsze do tego roslin tez maja wiecej z tym ze tam raczej nikt nie zamawial i nie wiadomo na co mozna trafic Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez Twargor Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Zamawiałem i jest ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 To napisac kto sie pisze jednym slowem badz zdaniem. Chyba ze woli sobie kazdy zamowic w BP... Ja moge w BP i w CZ jak Wy wolicie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 ja osobiscie jezeli mialoby byc robione zamowienie z bcp to tez bym cos wzial Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 BCP ma rośliny z in vitro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o BCP, to po co robić zbiorowe? Tyle, że dwa razy za wysyłkę zapłacicie.. Każdy sam niech zamówi, tam się placi jak za pocztę polską. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o BCP, to po co robić zbiorowe? Tyle, że dwa razy za wysyłkę zapłacicie.. Każdy sam niech zamówi, tam się placi jak za pocztę polską. BCP to chyba Best Carnivorous Plants a oni raczej nie wysyłają Pocztą PL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 BCP to chyba Best Carnivorous Plants a oni raczej nie wysyłają Pocztą PL Sory sory, chciałem być pro i napisac skrótem i mi nie wyszło. BP oczywiście. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2009 To co? Nie zamawiamy z CZ? W takim razie mam prosbe, jezeli ktos bedzie robil zamowienie kiedys z CZ poprosze o to aby dal mi znac!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 jak będzie import to pewnie będzie to ogłoszone na forum także nie masz sie o co martwic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Myśle ,że teraz nie ma co robić bo woele osób jest na wakacjach. Lepszym terminem byłby środek września. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi