kamil.sagan Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Trochę fotek W najbliższym czasie jeszcze trochę dojdzie A22 Bristle Tooth Bohemica clone 002 Bohemica clone 005 Bohemica clone 007 Cup trap Cup red trap Clumping Cultivar Dentate trap Dracula Eyelash Fang Fused Tooth G14 Justina Davis Louchapates Regular Form: Fajna mutacja przypominająca cup trap szkoda tylko ze takie cuda nie są trwałe Red Daggers Sawtooth Short teeth Triffid traps Velké červené pasti E Virus Do identyfikacji BP nieznany clon Chyba bochemian garnet ?? xy1 xy3 N. Bokor N. Mini Maxima clone 1 -->Napu Valley, Central Sulawesi N. Maxima -->Mt. Gawalateise, 950-1100m n.p.m N Clipeata x (N. clipeata x N. eymai) N. Mirabilis var. echinostoma" "Truncata (Pasian)" D. Paradoxa P.cyclosecta H. Heterodoxa x minor D. Clayton's Red Sunset D. F 04/ red fyshed petiole D. X11 Podziękowania dla paulo09 za pomoc w powiększaniu kolekcji Zapraszam do komentowania i pomocy w identyfikacji Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez kamil.sagan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Fajne muchołapy. Ta "??" to może "sharks teeth", bo moja z wystawy od Davida jest bardzo podobna. A ten bohemian garnet to jak piranha troche, ale tutaj to się nie znam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinlux Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 bardzo ładna kolekcja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Spore ma pulapki ta Justina Davis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 nom gigantyczne Nie mierzyłem jeszcze ale największe ze wszystkich moich roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawien Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Nie ma tutaj jednej emoty a szkoda bo najlepiej by odwzorowała to co czuje jak widzę te zdjęcia <ślini się> Piękne:) Wszystkie w torfowcu , czy tylko na wierzchu jest ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Hey, Piekna kolekcja, szczegolnie podobaja mi sie bristle tooth i sawtooth (chyba taki mam styl ) A i ta "chyba Bohemian Garnet" nie wyglada mi na Bohemian Garnet. Sam mam i wyglada troszeczke inaczej, no chyba, ze mam nieoryginalna . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 (edytowane) Cytat Wszystkie w torfowcu , czy tylko na wierzchu jest ?? Jak mi wiadomo to kamil trzyma wszystko w torfowcu Edytowane 23 Sierpnia 2009 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 23 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2009 Roślinki w torfie kwaśnym rosną a torfowiec tylko na wierzchu . A ta bochemian to możliwe ze to jest Burbank's Best bo tak było na torebce w której była napisane tylko było to niewyraźnie więc nie wiem, a zresztą jak oglądałem burbanks best na zdjęciach to to zupełnie jej nie przypominało. Fotek jeszcze troche dojdzie za ok 2 dni jak znajde chwile na zrobienie zdjęć a potem późnej jesieni jak niektóre moje skarbki podrosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Burbank best jest zielona!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 nooo wiem ze zielona Tylko piszę jak było na opakowaniu napisane, a nic z zamówienia mi nie pasowało bo to jakiś gratis był. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 update Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 25 Października 2009 Autor Share Napisano 25 Października 2009 kilka nowych fotek tutaj: http://www.cpukforum.com/forum/index.php?a...m&album=251 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.sagan Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Kilka fotek z tego sezonu Zapraszam do oglądania Claztonj Vulcanic Red Clumping cultivar BP Dantate Dracula Fushed G14 Mutant 1 Red Daggers Red piranha x red sawtooth Red piranha Tzp pygmy VCP Virus Wacky Trap x11 XXX Sawtooth red trap Siewki Blotchy Louchapates Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErysFR Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) w jakich warunkach hodujesz helki? kolekcja łaadna Edytowane 18 Lipca 2010 przez ErysFR Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi