Amadeo Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 W związku z rozbieżnymi informacjami odnośnie odmiany, prośba o identyfikacje (sądzę że to Dutch , lecz po sugestii Paulo - chcę być w 100 % pewny co posiadam - kiedyś miałem Dutch i Heterophylle więc identyfikacja winna odbyć się pomiędzy tymi dwiema odmianami) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/33886ec2fb7b85c7.html z góry thx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 Ten dutch którego ja mam ma liśćie żółtawe nie tak intensywnie zielone:) Czysty dutch: http://www.plantev.de/pages/fotos/dionaea-df1.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Hey, nie znajdziesz tu madrzejszego od paula - czyli to nie dutch. Ewentualnie mozesz sie pofatygowac na cpuk, ale mi tez Twoja odmiana nie wyglada na dutch, przynajmniej nie na czystego. Mi ta twoja mucholowa wyglada na slabo wybarwionego regulara . Ewentualnie jakis all green. Sprobuj ja jeszcze lepiej doswietlic, jak masz warunki. Poza tym - kto powiedzial ze te 2 ktore miales to jedna z nich musiala byc dutch? Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 muchołówka jest cały czas doświetlana ;] bo non stop znajduje się w szklarni gdzie pada na nią bezpośrednio słońce - czekam na kolejne sugestie.. Paulo a zatem jaki jest twój typ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 24 Sierpnia 2009 Share Napisano 24 Sierpnia 2009 O jak doświetlana i w szkalrni to napewno nie dutch a regular i to prawdopodobnie ten jeden z dzikich:) Które tak naprawde mają długo różowe wnętrze a nie czerwone:) Mam taką samą rośline którą kupiłem jako dutch anapewno nią nie jest:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 24 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2009 temat zamknięty-thx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi