Kanthey Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Chciałbym wiedzieć gdzie trzymacie swoje rośliny ? Na dworze , w szklarni , w domu na parapecie ? Jeśli możecie dodajecie tez fotki ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 ten temat już chyba był ja częsc trzymam na dworze a częsc w domu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4rafko4 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja trzymam dzbanki w pokoju w folii a reszte na parapecie . Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez 4rafko4 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Były już te tematy. Ja trzymam w małym torfowisku na parapecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak były to dajcie linka, bo ja na forum nic nie znalazłem....możecie dać też fotki miejsc, w ktorych trzymacie owadożery . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanthey Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Jak mówićie że taki temat był to prosze o linka, ja już drugi raz przeszukałem forum i nic nie znalazłem .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi