Nylon Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 czy mogę dzbanecznika zostawiać na noc i cały dzień na balkonie? i tylko do podstawki dolewać wody? czy to zaszkodzi jakoś dzbanecznikowi? bo tam jest poprostu cały dzień słoneczko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Przenoszenie dzbanecznika jest równoznaczne z tym, że może przejść aklimatyzację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 zdecydowanie za ostre słońce tam będzie mieć, a wilgotność też nie będzie za wysoka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 A co to za dzbanecznik? Moje ventraty stoją na południowym parapecie, tyle, no, że to słoneczko jest przez szybę.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 czyli zabrać go stamtąd?? wilgotności nie mogę mu zapewnić, ale znajoma która posiada dzbaneczniki (oczywiście ventraty mam) mówi że ich nie trzeba zraszać itd bo nie potrzebują wilgotności wysokiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 bo to ogólnie jest dzbanecznik najprostszy w hodowli i bez spryskiwania też sie obejdzie ale wystawienie go na dwór to już dla niego za dużo długo by sie aklimatyzował i mógłbys go spalic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 czyli trzymać go w domu. a może on stać stale w wodzie tak jak mój tłustosz i muchołówki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Nie może. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 to jak powinien stać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 podlewaj go od góry jak zauważysz że ma sucho dzbanka sie nie trzyma w wodzie z podstawką bo to mu szkodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2009 ok dzięki ludzie ) bo by po roślince było ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi