Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam. Mam dwa pytania co do rosiczek: 1. Który gatunek najszybciej rośnie, o ile takie coś ma miejsce wogóle? 2. Czy rosiczka ma stać w wodzie destylowanej tak jak muchołówki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam dwa pytania co do rosiczek: 1. Który gatunek najszybciej rośnie, o ile takie coś ma miejsce wogóle? 2. Czy rosiczka ma stać w wodzie destylowanej tak jak muchołówki? 1. Drosera Capensis 2. Tak Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez b.zdura Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 na początek mogę zaopiekować się Droserą Capensis Albą? czy jak ona sie zwie... ta co na biało kwitnie XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 tak to bedzie dla ciebie najlepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 ok. dzięki bardzo za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 dobra kupiłem rosiczkę. Ale wystaje troche korzonka... co zrobić? przesadzić czy uciąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 29 Sierpnia 2009 Share Napisano 29 Sierpnia 2009 olać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 29 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2009 może wystawać? to nie zaszkodzi roślinie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 może wystawać? to nie zaszkodzi roślinie? Nylon - nie przejmuj się niczym - capensis będzie bez przeszkód rósł.Pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 każda rosiczka z grupy sub i tropikalnych moim zdaniem dobra na początek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi