Gawien Napisano 17 Stycznia 2010 Share Napisano 17 Stycznia 2010 A ja Ci gratuluję ! Od początku kibicowałem i udało się piękna sprawa , teraz tylko czekać na zdjęcia pięknych zadowolonych dzbaneczników :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Wciąż trwają małe przeróbki troche podrasowałem chłodzenie i wstawiłem drugi wiatrak więc chłodnica jest cała pokryta wiatrakami (2 sztuki) Dokładnie to model KDE1212PTB1-6A Do tego ponieważ bardzo głośno chodził sam jeden nie mówiąc już o 2 dorzuciłem tak jak było to w planach regulator obrotów wentylator, najtańszy jaki znalazłem to ten : http://www.cooling.pl/silentiumpc-fanster-...rodukt,930.html i można śmiało podłączyć do niego 2 wentylatory. Ogólnie przez moje zabawy i niewiedze coś termostat nie chce działać tak jak powinien więc powoli wymieniam elementy żeby sprawdzić co skopałem ale tak czy siak chłodzenie działa i nie ma problemy żeby schłodzić do 10 stopni. Pilot też fajna sprawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi