Nylon Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie natury teoretycznej - czy to, iż mam tłustosza który mi przykrywa całą doniczke i troche bo już jest duży, zaszkodzi ewentualnym małym tłustoszom które teoretycznie mogą wyrosnąć pod jego liściami? jeśli tak to co zrobić gdy je zauważę? oderwać liście dużego przykrywające małe czy co? z góry dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadiousz Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie natury teoretycznej - czy to, iż mam tłustosza który mi przykrywa całą doniczke i troche bo już jest duży, zaszkodzi ewentualnym małym tłustoszom które teoretycznie mogą wyrosnąć pod jego liściami? jeśli tak to co zrobić gdy je zauważę? oderwać liście dużego przykrywające małe czy co? z góry dzięki Nic nie rób, tłustosz się podzieli i będzie wiele tłustoszy zamiast tego dużego, mi zwykle dzielił się po kwitnieniu Nie ma więc się co martwić dbać o tłustosza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 aha czyli ten jeden umrze i będzie wiele małych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 WTF nic ci nie umrze PODZIELI SIĘ NA DWIE CZESCI R-O-Z-U-M-I-E-S-Z . Kurcze takie podstawowe pytania to w google wpisz człowieku ?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 m.in dlatego to forum schodzi na psy... nie chce ruszyć się żopy i poszukać w necie. masakra :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 dlaczego mam szukać w necie skoro mogą mi pomóc doświadczeni ludzie na specjalnym forum - takim jak te :// od razu sie spinacie, ciekawe czy wy też byliście tacy oh i ah od początku w każdym razię dzięki za pomoc można zamknąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 przecież lepiej sobie poszukac poco zakładac 10000000000000000 takich samych tematów ja zawsze jak sie rejestruje na jakimkolwiek forum żeby sie czegos dowiedziec to najpierw je przeczesuje żeby znalezdz odp na moje pyt. zrozum że to jest irytujące jak kolejna osoba zakłada 10 taki sam temat w przeciągu krótkiego czasu a potem jest milion takich samych tematow i robi sie bałagan na forum ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) Skoro nawet my nie bylismy odrazu oh ah to po co nastepni po nas maja tacy byc ? Ja tam stopniowo sie ucze czytajac porady i sam wyciagajac wnioski ze swojej hodowli. Nylon, widac, ze nie umiesz zyc na forum, wystarczy troche poszukac, a nie ZASMIECAC FORUM! Bo ty tylko smiecisz i pytasz o rzeczy poruszane miliony razy. Ludzie na takim forum jak my mamy, to nie armia informatykow przyklejona do kompa, ktora tylko czeka na nowy temat, siedzac na tym forum mozna nawiazac tez nowe kontakty i czerpac z tego zabawe, a pomaganie jest wtedy jak sie nie znajduje odpowiedzi gdzie indziej, chociaz jezeli odpowiedzi nie znalazles w roznych poradnikach i innych, to tez ciezko bedzie jej udzielic na forum. Jest duzy spis stron, na ktorych odpowiedzi mozesz uzyskac, np. flytrap.pl, google, itp. Do tego jeszcze opcja szukaj nie gryzie, jesli nie znajdziesz na tym, to na drugim forum moze akurat : owadozery.pl. To bylo omawiane wiele razy, ja tez swiety nie jestem i pytalem o banalne rzeczy ale teraz juz odpowiedzi szukam gdzie indziej, niz w tematach zalozonych przez siebie, mam nadzieje, ze z Toba bedzie tak samo. PS. Moze to troche nieprzyjemne, ze po sto osob rzuca sie na ciebie za to, ale takie cos, jak Ty nam przedstawiles trzeba wytepic w zarodku, no i moze bedzie to jakis rodzaj nauczki dla Ciebie. Pozdro. Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.zdura Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Skoro nawet my nie bylismy odrazu oh ah to po co nastepni po nas maja tacy byc ? Ja tam stopniowo sie ucze czytajac porady i sam wyciagajac wnioski ze swojej hodowli. Nylon, widac, ze nie umiesz zyc na forum, wystarczy troche poszukac, a nie ZASMIECAC FORUM! Bo ty tylko smiecisz i pytasz o rzeczy poruszane miliony razy. Ludzie na takim forum jak my mamy, to nie armia informatykow przyklejona do kompa, ktora tylko czeka na nowy temat, siedzac na tym forum mozna nawiazac tez nowe kontakty i czerpac z tego zabawe, a pomaganie jest wtedy jak sie nie znajduje odpowiedzi gdzie indziej, chociaz jezeli odpowiedzi nie znalazles w roznych poradnikach i innych, to tez ciezko bedzie jej udzielic na forum. Jest duzy spis stron, na ktorych odpowiedzi mozesz uzyskac, np. flytrap.pl, google, itp. Do tego jeszcze opcja szukaj nie gryzie, jesli nie znajdziesz na tym, to na drugim forum moze akurat : owadozery.pl. To bylo omawiane wiele razy, ja tez swiety nie jestem i pytalem o banalne rzeczy ale teraz juz odpowiedzi szukam gdzie indziej, niz w tematach zalozonych przez siebie, mam nadzieje, ze z Toba bedzie tak samo. PS. Moze to troche nieprzyjemne, ze po sto osob rzuca sie na ciebie za to, ale takie cos, jak Ty nam przedstawiles trzeba wytepic w zarodku, no i moze bedzie to jakis rodzaj nauczki dla Ciebie. Pozdro. Piękne słowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcup Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 przestańcie już na niego najeżdżać potem wszyscy zdziwieni że są prawie same tematy ze sprzedażą można raz upomnieć i ok i co myślicie że przez takie coś ktoś nowy nie zniechęci się do tego forum i nie pójdzie na owadożery gdzie uzyska pomoc a w razie czego upomni się go raz i na spokojnie?jak same tematy ze sprzedażą źle jak pytania to też źle to co wy chcecie na tym forum mieć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 nieno rozumiem tylko siedze na tym forum po pare godzin dziennie i czytam post po poście i nie znalazłem odpowiedzi na takie pytanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floras Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Trzeba uważniej czytać ;// Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nylon Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 naprawdę szczerze przepraszam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 nie ma za co przepraszac, tylko trzeba wyciągnąć wnioski i nie popełniać tych samch błedów. peace Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1w0na Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Może zamiast najeżdzać na człowieka podajcie mu linki do poprzednich tematów? Każdy potrafi się wymądrzać, że coś było, ale pomóc nie ma komu :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi