Skocz do zawartości

Duży Tłustosz

Nylon

Rekomendowane odpowiedzi

No masiol90 jak jesteś taki kozak i mądrala to dawaj te linki o których mówiłeś.... W gębie każdy mądry. A sam nie pamiętasz jak o jakieś pierdoły pytałeś? I co też cie powinni zbesztać. Się nauczyciel znalazł.... Następnym razem myśl 1000000 razy zamin coś napiszesz... Nylon następnym razem jak będziesz chciał o coś zapytać to pisz na www.owadożery.pl Bo tutaj jak widzisz brak jakiej kolwiek kultury i wyrozumiałości ze strony innych

Edytowane przez Jacek12
Odnośnik do odpowiedzi

Tłustosz ma wbre pozorom bardzo malutki korzeń. Nie zaszkodzi jak będzie przerastał doniczke. Jeżli coś pod niego urośnie to może tam jakiś czas siedzieć i rosnąć. Potem gdy będzie gotowy do przesadzenia wyjąć spod 'matki' :)

Prosze o kulture...

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Heimdall wreszcie odpowiedź na temat :))

proszę zamknąć temat

P.S. dzięki Jacek12 za zaproszenie raczej skorzystam ;))

Edytowane przez Nylon
Odnośnik do odpowiedzi

Jacuś12- przede wszystkim flytrap.pl dział o rozmnażaniu tłustoszy. I niestety, ale kultury nie prezentujesz. moja wypowiedź była kulturalna.

specjalnie użyłem słowa ,,żopa,, żeby nikogo nie obrazić. no a gęba... :/

Odnośnik do odpowiedzi

No masiol90 jak jesteś taki kozak i mądrala to dawaj te linki o których mówiłeś.... W gębie każdy mądry. A sam nie pamiętasz jak o jakieś pierdoły pytałeś? I co też cie powinni zbesztać. Się nauczyciel znalazł.... Następnym razem myśl 1000000 razy zamin coś napiszesz... Nylon następnym razem jak będziesz chciał o coś zapytać to pisz na www.owadożery.pl Bo tutaj jak widzisz brak jakiej kolwiek kultury i wyrozumiałości ze strony innych

Drogi Jacku. Jeśli pytał i go zbesztano, to jest w pełni upoważnioną osobą, żeby Ciebie pouczyć. Co do myślenia zanim cokolwiek się napisze, to jeśli uważasz, że ją posiadasz, to coś nie tak z Twoim myśleniem. Zanim zaczniesz wymagać kultury to sam ją zaprezentuj, poza tym wg. mnie masiol nic takiego złego nie zrobił. Będąc 12 latkiem nowym na forum powinieneś wiedzieć, że takie "naskakiwanie" na starszych i bardziej zadomowionych tu kolegów nie jest najlepszym rozwiązaniem, nie będę Ci tłumaczyć. Reklamy innego portalu nie skomentuję..

Przepraszam, że wypowiadam się po tym jak autor kazał zamknąć temat, ale też chciałem zaprezentowac swoje zdanie. Myślę, że mod mi wybaczy.

Pozdro!

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha dobre 12 lat nieżle.... masłolcu0000009 to się pisze gdzie to można znaleść czy to takie trudne? Ale widzę że myślenia mamusia nie nauczyła i można się pochwalić tekstami godnymi pożałowania

"m.in dlatego to forum schodzi na psy... nie chce ruszyć się żopy i poszukać w necie. masakra :/ "

Masakrą to jest twoja kultura i zachowanie

Arturku włącz myślenie i popatrz w mój profil.....

Co do reklamy portalu to się uśmiałem.... Podałem mu alternatywe dla tego forum.. Wystarczy pomyśleć... Tam by otrzymał pomoc beż żalosnych tekstów masłolca... To forum jest bardzo nieprzyjazne dla nowych użytkowników... Ciekawe jak daleko zajedziecie na tym wózku jeżeli tak się traktuje nowych użytkowników.

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki , pójdźcie na siłownie się wyżyć czy coś , bo widzę że każdy ma tu jakiś problem , zaczynając na osobach które postanowiły zjechać Nylona za pierdołę , na Jacku kończąc ;) To nie jest forum na kłótnie i dyskusje poniżej poziomu.

Temat zamykam i - opanujcie się ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.