Gabik1 Napisano 10 Września 2009 Autor Share Napisano 10 Września 2009 Co mam zrobić bo na nowo się pojawia ten grzyb? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaras Napisano 10 Września 2009 Share Napisano 10 Września 2009 Usunąć cały torf z dna terrarium a rośliny przesadzić do doniczek. Chyba że chcesz założyć interes na pieczarkach ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabik1 Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 A może zaszkodzić on rośliną? bo mam tam teraz tylko pływacze i mimozę, a po za tym to wysianych sporo innych i przy wymianie torfu by się zmarnowały.Jeżeli nie zaszkodzi rośliną to ja mogę je usuwać jak się pojawią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlachaSk8 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Na podstawczaki Topsin nie pomoże. Szczerze to myślałem że to stromotnik albo sowa xD... A zrobić należy tak jak już było wspomniane-> wymienić cały torf. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi