Skocz do zawartości

Identyfikacja Muchołówki

naven

Rekomendowane odpowiedzi

viper_19 napisał:
Oceniajac po zdjeciu to z cala pewnoscia d. muscipula x capensis rolleyes^_^

Dobry jesteś;]

Cytat
uważam ze to regular

Ona stoi cały dzień w pełnym słońcu, regular wyglądałby całkowicie inaczej w takich warunkach.

Odnośnik do odpowiedzi

naven napisał:
Dostałem to jako dutcha, po rozmowie z Amadeo uznałem, że to heterophylla(All Green), podobny do fotek na cppphotofinder

http://i29.tinypic.com/j7wwud.jpg

Skoro uznales ze to all green to po co sie pytasz? Zeby sie sprzeczac, skoro masz pewnosc, ze to na 100% all green?

Dla mnie to regular, widac troche wybarwienia juz, a to, ze trzymasz go na pelnym slonce przez pare dni to nic nie znaczy.

Edytowane przez d0b3kk
Odnośnik do odpowiedzi

d0b3kk napisał:
Skoro uznales ze to all green to po co sie pytasz? Zeby sie sprzeczac, skoro masz pewnosc, ze to na 100% all green?

Sprzeczka, a dyskusja to 2 różne rzeczy.

Odnośnik do odpowiedzi

sacik napisał:
ja tam mówie że to all green mam identycznego z kiermaszu od Davida z resztą jedyna muchołówka która sie nie wybarwia to chyba justina davis jesli zle mysle to mnie naprostujcie ;p

Możesz ją pokazać? Możliwe, że od Davida, to są te od jeszcze nepenti, a ja taką mam właśnie

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.