naven Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Dostałem to jako dutcha, po rozmowie z Amadeo uznałem, że to heterophylla(All Green), podobny do fotek na cppphotofinder http://i29.tinypic.com/j7wwud.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper_19 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Oceniajac po zdjeciu to z cala pewnoscia d. muscipula x capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 nie bardzo All green, widać, że kilka pułapek jest delikatnie wybarwionych, uważam że to regular Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Oceniajac po zdjeciu to z cala pewnoscia d. muscipula x capensis Dobry jesteś;] uważam ze to regular Ona stoi cały dzień w pełnym słońcu, regular wyglądałby całkowicie inaczej w takich warunkach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 uwierz, że u mnie regular również cały dzień praży się w słoneczku i wcale nie jest super wybarwiony. w tamtym roku było inaczej, wybarwiał się na krwistą czerwień. wg mnie to Regular form. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0b3kk Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Dostałem to jako dutcha, po rozmowie z Amadeo uznałem, że to heterophylla(All Green), podobny do fotek na cppphotofinder http://i29.tinypic.com/j7wwud.jpg Skoro uznales ze to all green to po co sie pytasz? Zeby sie sprzeczac, skoro masz pewnosc, ze to na 100% all green? Dla mnie to regular, widac troche wybarwienia juz, a to, ze trzymasz go na pelnym slonce przez pare dni to nic nie znaczy. Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez d0b3kk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Skoro uznales ze to all green to po co sie pytasz? Zeby sie sprzeczac, skoro masz pewnosc, ze to na 100% all green? Sprzeczka, a dyskusja to 2 różne rzeczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tam mówie że to all green mam identycznego z kiermaszu od Davida z resztą jedyna muchołówka która sie nie wybarwia to chyba justina davis jesli zle mysle to mnie naprostujcie ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 31 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2009 ja tam mówie że to all green mam identycznego z kiermaszu od Davida z resztą jedyna muchołówka która sie nie wybarwia to chyba justina davis jesli zle mysle to mnie naprostujcie ;p Możesz ją pokazać? Możliwe, że od Davida, to są te od jeszcze nepenti, a ja taką mam właśnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sacik Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 ok zrobie fotke jutro postaram sie wstawic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi